Ero Rocks ja mineraalitRocks vs Minerals
Niin kauan aikaa, on ollut suuri termien kiven ja mineraalien. Useimmat ihmiset voivat käyttää yhtä sijasta toisen ja päinvastoin, kun ne itse asiassa ei pitäisi 't olla. Rocks ja kivennäisaineita on hyvin selkeä epäsuhta niitä. On melko helppo erottaa mikä on mikäkin yksinkertaisesti viittaamalla niiden määritelmät. Kuitenkin , kirjaimellisesti luokittelemalla mineraali kalliosta voi kestää vuosia tutkimusten koska siellä on paljon näitä asioita piilee kaikkialla maapallolla.

Yksinkertaisesti sanottuna, mineraalit kaikki on tehty vain yksi missä tahansa, tavanomaisissa olosuhteissa, ne voivat muodostaa ns kiteitä. Nämä kiteet ovat usein liian minuutin kooltaan, että niitä ei voida havaita helposti paljain silmin. Jotkut niistä voivat jopa muodostaa lasin aivan erityisesti, kun se altistetaan nopeaan jäähdytykseen. Siten mineraalit ovat vain kiteitä päällekkäin toistensa kanssa. Tämän vuoksi mineraalien korjataan (louhitaan) monista syistä. Yhden, he louhitaan koska tiettyjä elementtejä sisällä mineraali. Vaihtoehtoisesti, niitä voidaan käyttää esteettisiin tarkoituksiin todennäköisesti johtuu niiden ainutlaatuiset ominaisuudet kiilto, väri ja kovuus mm.

Minerals esiintyy luonnostaan ​​maapallon. Tämän kaikki muut luonnossa esiintyvät elementtejä voidaan myös pitää mineraaleja. Lisäksi mineraalit ovat kaikki luokitellaan epäorgaanisen aineen.

Toisaalta, kivet ovat pohjimmiltaan muodostuu yhdestä tai useammasta mineraaleja yhdistettynä. Hyvä esimerkki rock määräävässä mineraali on hiekkakiveä. Tämä kivi on tyypillisesti koostuu mineraali kvartsi. Siksi on lopullinen, että mineraalit ovat todellakin rock 'n tärkein rakennuspalikoita. Toisin usko monien, kiviä areena' t aina vankka luonnossa. On vähemmän kallio muotoja, kuten savet, maaperän ja jopa tulivuoren magma.Ehkä jotkut yleisimmistä mineraali yhdistelmiä, jotka muodostavat kivet ovat kvartsi, kiille ja maasälpää combo. Nämä mineraalit voivat muodostaa kiviä pegmatite, liuskekivi, liuske, gneissi ja graniitti (suosittu keittiön pintojen tiskipöytien, baari pöytätasot ja vastaavat). Marmori ja kalkkikivi ovat suosittuja lattia kiviä ja on valmistettu mineraali kalsiitti. Luonnollisesti, kun tulivuoret purkautuvat ne antavat pois basaltic kallio, joka koostuu augiitti ja plagioklaasimaasälpää.

Kaiken kaikkiaan, kivet ovat yksinkertaisesti määritellään, mitä he ovat todella tehty. Minerals toisaalta kaikilla on sama nimittäjä '' kiteet. Ne voivat tulla shinier kuin timantit tai jonkin verran tylsempi kuin kivihiili. Kuitenkin, ne eroavat toisistaan, koska:

1. Rock on yleisempi termi kuin mineraali.