Ero Flea ja Bed Bug BitesFlea vs Bed Bug Bites

Vaikka olet 'uudelleen tietämätön siitä, et voi tietää, että olet' uudelleen jo purrut kirput ja luteita. Nämä loiset ovat lähes kaikkialla, ja yksi lisää hänen todennäköisyys altistumisen matkustamalla muita tuntemattomia alueita. Jos 'uudelleen ottaa joitakin vaikeuksia erottaa nämä kaksi vain hieman päätellen siitä, miten kukin näyttää (lähes sama), niin se voi olla paremmin ymmärtää niiden erot nojalla niiden purra ominaisuudet.

Kirput ovat pieniä verta luuserit, jotka kuuluvat Siphonaptera. Ne viihtyvät monenlaisia ​​isäntien kuten kissat, koirat, kanit, hiiret, oravat, ja rotat. Nämä loiset ovat varustettu niiden erityisesti suunnitellut leuat joiden avulla ne voivat lävistää ihon läpi uhriensa imemään verta. Ihmisten sanotaan olevan vastustuskykyisiä kirput verrattuna kotieläimissä. Kuitenkin jotkut ikäryhmissä, kuten lapset, joutuvat allerginen kirpputartuntoja.

Luteita ovat yöllisiä toimintaa. Ne ovat yleensä purra yöllä ja on puremat, jotka muistuttavat läheisesti niitä lähtöisin tyypillinen hyttynen. Toiset voivat jopa hämmentää bed bug puremiin allergikoille, mutta tämän ei pitäisi olla kyse niin sängyn bug puremiin seuraa erikoinen ryhmitelty kuvio.

Vaikka purema ominaisuuksista jokaisesta loisen ei voi olla totta kaikille ihmisille, koska sen ainutlaatuisuus reaktion henkilöstä toiseen, vielä joitakin hyvin tunnistettavissa piirteitä. Päällimmäisenä, kun purrut kirppu, kuhmu luotu on melko pieni ja ympäröi halo. Sen sijaan, luteita luoda punertava, hieman koholla ja karkaistu kolahtaa samanlainen hyttysten pistot.Kuten mainittiin, luteita on hyvin erikoinen purenta malli. Ne yleensä luoda lineaarinen tai suora purra järjestely vastakohtana fleabites on enemmän epäsäännöllisiä ja satunnaisten. Vaikka kuvio on satunnainen, purra jakautumisesta kirppuja on yleensä sijoitettu nilkan tai jalan alueilla. Ne ovat harvoin hyökätä ylävartalon alueita. Päinvastoin, luteita rakkaus purra mihin tahansa kehon aivan erityisesti yläosissa. Mitä kutinaa, molemmat puremat ovat kiusallinen, mutta kirpunpuremille taipumus kehittyä allergiat, ihon turvotus, ja muut toissijaiset infektiot joissakin uhrit.

Yhteenveto:

1. kolahtaa luotu kirpunpureman on pieni ja on halo ympäröi sitä. Kolahtaa luotu lutikka purema on punertava, karkaistu, ja vain hieman koholla (samanlainen hyttysen pistosta).
2. purema malli luteita on lineaarinen ja suora kun taas kirput on epäsäännöllinen ja satunnainen.
3. purema sijainti luteita voi olla missä tahansa yksi 'kehon taas edullinen purema sijainti kirput on alaosan ihmiskehon (nilkan ja jalat).