Ero Doberman ja DobermanniDobermanni vs Dobermanni

Dobermanni on yksi suosituimmista koiraroduista tunnettu luonne, näyttää, ja suuri tottelevaisuus. Tämä rotu koirien alkunsa Saksassa, jossa se jaettiin kaikkialla maailmassa. Doberman sattuvat olemaan kehittänyt saksalainen kasvattaja nimeltään Karl Friedrich Louis Doberman. Siitä lähtien, se kehittyi edelleen ja on erityisesti kasvatettu suuressa mittakaavassa. 'Doberman' oli alun perin nimeltään 'Dobermanni'; nimi, joka on harjoitettu Saksassa asti. Nimi 'Doberman' käytetään vain Yhdysvalloissa ja muutamassa muussa maassa. Ihmiset sekoittavat usein kahden termin 'Doberman' ja 'Dobermanni' olla eri rotua dobermanni. Kuitenkin, tämä ei ole totta. Kaksi nimeä tehdä eroa dobermanni rotuja.

Dobermans ovat erittäin vahvoja koiria suuret, lihaksikas rakenteita. Ne ovat helposti trainable ja, kun hyvä koulutus, elää vain palvella isäntiensä ja yrittää pelastaa isäntiensä 'elää aina tarvittaessa. Doberman on hyvin tottelevainen ja tekee nopean suhde perheen omistajan ja tulee helposti perheenjäsen . hyvin erikoinen piirre tässä koira on sen pyrstö. Koiralla on luonnollisesti pitkä häntä, mutta häntä on katkaistu pian syntymän jälkeen pentu. tätä menettelyä kutsutaan telakointi. telakka tehdään vapauttaa koira tahansa häiriön. Tämä prosessi harjoitetaan monissa maissa, kuten Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja Venäjällä, muutamia. kuitenkin useimmissa Euroopan maissa prosessi telakka on merkitty laitonta.

Sen lisäksi, että vahva, dobermanni on hyvä lemmikkikoira hauskan rakastava perhe. Sitä ei siis hankala sanoa, että se ei koskaan ottaa mitään vieraita häiritse sen rakkaansa. Niin se tekee siitä erinomaisen henkivartija sinulle. Dobermans käyttävät myös poliisin kuin vainukoiria kiinni rikollisia ja löytää epäilyttävän materiaaleja, kuten huumeita ja orgaaninen merkkejä. Dobermans ovat erittäin nopeita koiria joidenkin hyper taitoja, jotka hyvin harvat koirarodut ovat. Ne voivat ajaa hyvin nopeasti ja on tarpeeksi voimaa ottaa alas käynnissä rikollinen käsiin poliisin.Yhteenveto: