Ero Lily ja LotusLily vs Lotus

Jokainen on nähnyt kauniita liljoja ja lotuses lammikoissa mutta tietämättä kumpi on lilja ja kumpi on Lotus. Onko mahdollista erotella lilja päässä Lotus vain katsomalla niitä? Kyllä, se on mahdollista ja hyvin helppoa sanoa kumpi on lilja ja kumpi on Lotus.

Yksi helpoimmista tavoista eriyttää lilja ja Lotus kaukaa on katsomalla lehtiä. Lehdet lilja istua tasainen veden taas lehdet Lotus nousee vedenpinnan yläpuolelle noin neljä jalkaa vedenpinnan yläpuolelle. Lisäksi lilja kukkia kelluu veden pinnalla taas lootuskukat juuri nousta vedestä. Nämä ovat yksinkertaisia ​​tapoja, joilla lilja ja Lotus voidaan erottaa kaukaa.

Kun puhuminen tieteellisellä tavalla, lilja kuuluu vesiympäristön ryhmä kukkivien kasvien, joka kuuluu Nymphaeaceae perheelle. Lotus, joka on tieteellisesti kutsutaan Nelumbo kuuluu Nelumbonaceae perheelle.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä lilja ja Lotus on carpel tai naisen osan. Toisin kuin lilja kukka, Lotus on tynnyrimäinen carpel joka on upotettu laajennettu astiaan. Lootuskukka on myös androecial rengas, joka on erottava piirre Lotus.Lotus kasvit tuottavat ruusun tai valkoisia kukkia taas lilja kukkia tulevat valkoinen ja vaaleanpunainen väri. Lilja kukkia tiedetään tullut monia terälehtiä verrattuna Lotus.

Lily kasvit kasvavat mutainen vesillä kuten lammet ja matala virtoja. Lotuses kasvaa matalassa lammikoissa ja soilla.

Yhteenveto:

1. lehdet lilja istua tasainen veden taas lehdet Lotus nousee vedenpinnan yläpuolelle noin neljä jalkaa vedenpinnan yläpuolelle.
2. lilja kukkia kelluu veden pinnalla taas lootuskukat juuri nousta vedestä.
3. Lily kuuluu Nymphaeaceae perhe, ja Lotus, joka on tieteellisesti kutsutaan Nelumbo, kuuluu Nelumbonaceae perheelle.
4. Lotus kasvit tuottavat ruusun tai valkoisia kukkia taas lilja kukkia tulevat valkoinen ja vaaleanpunainen väri.
5. Lily kasvit kasvavat mutainen vesillä kuten lammet ja matala virtoja. Lotuses kasvaa matalassa lammikoissa ja soilla.
6. Toisin kuin lilja kukka, Lotus on tynnyrimäinen carpel joka on upotettu laajennettu astiaan.