Ero Wet \u0026 Dry FliesWet vs pintureille

Jos olet vain newbie, kun se tulee perhokalastus, niin oikeiden lentää tai syötti voit käyttää, saattaa olla paljon vaikeampaa kuin luulet. On olemassa kahta päätyyppiä kärpäset, joita käytetään perhokalastus, ja ne ovat märkä ja kuiva kärpäsiä. Ymmärtäminen ero kahden voisi auttaa tekemään ensimmäisen kalastus kokemus miellyttävämpää.

Märkä ja kuiva kärpäsiä ovat kärpäsiä, joita käytetään perhokalastukseen. Useimmat lentää kalastajien mieltä, että menestys saada iso saalis voi joskus riippuvat lentää että käytät ja tekniikkaa, joka olet perehtynyt. Vaikka nämä kaksi kärpäsiä voi sekä muistuttaa hyönteisiä (vaihtelevissa elämänvaiheissa), on pieni ero, miten niitä käytetään kalojen.

Uppoperhoja ovat eri kärpäsiä muistuttavat hyönteiset (sisältää hyönteisten 's nymfi vaiheessa ja vastaavat) alla veden' pinnasta. Nämä kärpäsiä yleensä mennä nykyisten ja toimia ikään kuin ne olisivat hukkui hyönteisiä joka putosi veteen. Jotkut näistä kärpäset ovat jopa suunniteltu upottaa aina pohjaan saakka tai linja voi sallia niitä. Tietenkin on olemassa joitakin tekniikoita, joita voit käyttää, jotta ne olisivat houkuttelevia, jotta kalat vaikuttunut tarpeeksi ottamaan purra.

Pintaperhojen, toisaalta, kärpäsiä, jotka muistuttavat hyönteiset, jotka ovat 'kelluu vedessä' tai ovat juuri laskeneet veden 'pinnasta. Kalastajat, jotka käyttävät tämäntyyppistä kärpäset, usein valita kausi (kesä), jossa hyönteiset ovat runsaat. Nämä kärpäset ovat joskus öljytty tai annetaan 'sekalaista' (esimerkki: höyhenet, karvoja, jne.), jotta ne kellumaan. Jotkut onkijat todistettava, että tämäntyyppinen perho on haastavaa ja vaatii tietyn määrän taitoa tehdä näyttävät realistisempi.

Kokeneet onkijat yleensä valitsevat lentää vuodenajasta riippuen, sää, ja sijainti, missä he ovat menossa kalastaa. Vaikka se on vain pieni joki tai järvi, tyyppi lentää, että yksi aikoo käyttää lisäävät heidän mahdollisuuksiaan lasku hyvä saalis.Tarkasteltaessa vesi 'pinnasta voi myös auttaa ymmärtämään nykyinen ruokinta kalojen alueella. Jos et' näe mitään kalaa ruokinta pinnalla veden, niin se tarkoittaa, että ne ovat ruokinta vedenalainen. Tässä tapauksessa on parasta käyttää märkä lentää käyttää tilanteen eduksesi. Useimmat märkä lentää kalastajat käyttävät useita kärpäsiä niiden linjat lisätä mahdollisuuksia houkutella kaloja. Jos kalat ravintonaan veden 'pinnasta, sitten kuivalla lentää toimii käyttäjän puolesta täydellisesti.

Vaikka nämä kaksi kärpäset ovat usein erikseen, on olemassa onkijat, jotka haluavat käyttää molempia samanaikaisesti. Tämä on mielenkiintoinen muoto perhokalastukseen koska ei väliä minkälaista kalaa on siellä, ne ovat sidoksissa haukkaan ennemmin tai myöhemmin (eli jos lennossa on tarpeeksi hyvä purra).

Yhteenveto:

1. Wet kärpäset ovat kärpäsiä, jotka muistuttavat hyönteiset alla vesi 'pinnasta. Kuivat kärpäset ovat kärpäsiä, jotka muistuttavat hyönteiset, jotka kelluu veden' pinnasta.
2. Kun kala ruokinta vedenalainen käyttämällä märkä lentää voi antaa sinulle hyötyä. Kun kalat ovat ruokinta veden 'pinnasta, sitten kuivalla lentää toimii käyttäjän puolesta.