Ero Vääntömomentti ja MomentEsitellään suhde voiman (F), vääntömomentin (), liikemäärä (p), liikemäärämomentti (L) ja sijainti (r) pyörivien hiukkasen.

Vääntömomentti vs Moment

Liike on määritelty muutos objektia. Sitä voidaan kuvata nopeuden, nopeutta, kiihtyvyyttä, suuntaa, tilavuus, muoto, ja aika. Force on tarpeen muuttaa objektia, koska se on vaikutus, joka aiheuttaa objektin muuttumaan.

Voima voi olla joko push tai pull joka aiheuttaa objekti muuttaa muotoaan ja nopeus. Monet voimat voidaan soveltaa esineitä, joista kaksi on vääntömomentin ja hetkellä. Fysiikassa ne voivat viitata sama asia, mutta konetekniikan ne ovat erilaisia.

Moment on käsite fysiikan ja tekniikan, joka viittaa taipumusta voima siirtää objektin. Se on mitta taipumus voima kääntää objektin akselin pisteen kautta. Se on kohtisuora etäisyys pisteen kierto voima 's toimintalinja.Se voidaan laskea missä tahansa vaiheessa, ja sen arvo on seurausta voima ja vipuvarsi. Sen symboli on kirjain 'M' ja Newton metreinä (Nm) on sen kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI) yksikkö. Se on edustettuina 'NM'.
Vääntömomentti, toisaalta, voi olla synonyymi hetki. Se viittaa taipumusta voima aiheuttaa kierto objektin akselin tai tapin. Se on mitta vääntövoimaa käytettäessä, ja sitä käytetään mittaamaan kytkentä.
Kun kaksi yhtä suuret ja vastakkaiset voimat yhteen ja aiheuttaa objektin käännä niitä, on kytkin. Esimerkkinä on kohdistaman voiman käsi ruuvimeisseli. Tämä hetki kytkentä kutsutaan vääntömomentti. Sen symboli on kreikkalainen kirjain 'tau', ja sen kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI) yksikkö on myös Newtonmetri, sama kuin hetki. Se esitetään 'Nm / vallankumous' ja on sovellus hetki.
Vaikka hetki on staattinen voima, jota tuotetaan sivuliikkeen voimaa, ja sitä käytetään ei-pyörivän tilanteessa vääntömomentti on liike voima ja sitä käytetään kun on pivot.

Yhteenveto:

1. 'Moment' on käsite tekniikan ja fysiikan, joka viittaa taipumusta voima siirtää objektin, kun vääntömomentti on taipumus voima kiertää objektia pivot.
2. Moment on kohtisuora etäisyys pisteen kierto ja voiman 's toimintalinja, kun vääntömomentti on mitta vääntövoimaa objektin.
3. Torque mitataan kytkentä, kun hetki ei ole.
4. Sekä vääntömomentti ja tilanteissa oltava Newtonmetri kuin SI-yksikkö; vääntömomentti esitetään Nm / kierros, kun hetki esitetään Nm.
5. Moment on staattinen voima, kun vääntömomentti on liike voima.
6. Moment käytetään kun ei ole kierto kun vääntömomenttia käytetään, kun on kierto ja pivot.