Ero Volkswagen Golf ja GTIVolkswagen Golf vs GTI

Golf ja GTI kaksi hatchback malleja Volkswagen. Nämä ovat erittäin suosittuja autoja sekä muodon ja toiminnallisuuden. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden luokittelun Golf on vakio viistoperä kun GTI on kuuma-luukku; yleinen termi, jota käytetään viittaamaan korkean suorituskyvyn viistoperä.

Myös ero mitä muunnelmia voit saada joko yhdellä. Golf on saatavana joko kaasua tai puhdasta dieselmoottoreihin kun GTI on saatavana vain kaasumoottorit. Diesel versio Golf on enemmän polttoainetta; nousta 40mpg maanteillä. GTI voi hallita jopa 31mpg, joka on enemmän tai vähemmän sama kuin Golf kaasumoottorin.

GTI ei olisi kuuma kuoriutumisen jos sen ei 't olla voimakas moottori. Siinä on 2 litran turboahdettu moottori, joka voi kampi 200 hevosvoimaa. Vertailun moottorit Golf voi johtaa ainoastaan ​​140hv ja 170hp varten 2 litran dieselmoottori ja 2. 5 litran kaasumoottori vastaavasti.

Sen lisäksi parempi moottori, on myös monia päivityksiä GTI että Golf doesnt 't ovat. Ensinnäkin, GTI on 18 tuuman kevytmetallivanteet, kun Golf on joko 17 tuuman metalliseos tai 15 tuuman teräsvanteet, mallista riippuen . Golf on varustettu erinomaisen äänijärjestelmä. Mutta vaikka GTI on sama äänijärjestelmä, se on myös satelliitti-radio asennettu vapaasti kolme kuukautta tilaus Sirius. Satellite radio on käytettävissä vain alueilla, joissa satelliitti kattavuus kuitenkin, joten tiedustella ensimmäinen jos aiot tuoda auton jonnekin muualle.Lopuksi ominaisuuksia, jotka tulevat lisävarusteina on Golf ovat vakiona GTI; yksi esimerkki, joka on hands free Bluetooth soittamalla sarja GTI. GTI on jo lämmitetty tuulilasi Huuhtelusuuttimia, peilit, ja etuistuimet. Nämä ovat saatavilla, koska kylmä sää paketti vaihtoehto Golf.

Yhteenveto:

1. Golf on standardi malli, kun GTI on tehokas malli
2. Golf on saatavilla kaasulla tai dieselmoottoreissa kun GTI vain kaasumoottoreiden
3. GTI saa vähemmän mittarilukema kuin Golf
4. GTI on tehokkaampi moottori kuin Golf
5. GTI on suurempi pyöriä kuin Golf
6. GTI on varustettu Sirius Satellite Radio, kun Golf ei ole