Ero Civic ja IntegraCivic vs Integra

Honda 's Integra on useita selviä eroja vanhemmasta Civic malli. Ensinnäkin Integra on vähän suurempi verrattuna Civic. Ero on varsin huomattava, etenkin korkeuteen. Integra seisoo noin 60 mm pitempi kuin vanhempi Civic. Joten, jos olet pukeutunut kypärää, sinun tulee olla mukavampi Integra!

Elin Integra on vähän jäykempi kuin Civic. On erittäin vähäinen paino rangaistus tällaista kiristyessä, sillä Integra pakkauksissa ylimääräinen paino 72kg. Tämän takia, teho-painosuhde välillä Integra ja Civic on tullut mielenkiintoisempi. Vaikka molemmat autot on varustettu 2-litrainen i-VTEC moottoreita, luokitus Integra hetkellä 217 hv, kun taas Civic on 197 hevosvoimaa. Joten, valta painosuhde Integra on jossain lähellä 176 hevosvoimaa per tonni, kun Civic on 167 hevosvoimaa per tonni.

Ensi silmäyksellä, Civic on nopeampi alkaa auto, ja nopeammin, koska se voi tuottaa 0 C 60 mph kiihtyvyys alemmilla 7 sekuntia. Toisaalta, Integra ei notkahdus alle 7 sekuntia samalla kiihdytystason. Kuitenkin Integra helppo periä takaisin vasten Civic, varsinkin 100 mph hieman etu 16. 7 sekuntia, verrattuna 16 9 sekuntia Civic.

Integra ja Civic sama akseliväli. Kuitenkin Integra on pidempi 250 mm suhteessa sen nenästä hännän ulottuvuuteen. Integra on myös pienempi kuin Civic 35 mm.

Yhteenveto:1. Integra on vähän suurempi kuin Civic.

2. Runko Integra on jäykempi kuin Civic 'kehon.

3. Valta painosuhde Integra on suurempi kuin Civic 's tehopainosuhde.

4. Civic kiihtyy nopeammin kuin Integra.