Ero Xterra XE ja SEXterra XE vs SE

Xterra on kompakti SUV, joka on Xe ja SE malleja. Molemmat mallit vaihdella monin tavoin, kuten niiden voimansiirtoa, siirto-, entertainmet järjestelmiä ja muita ominaisuuksia.

Kun puhutaan moottorit, niin XE ja SE malleissa on samat määritelmät. Molemmat tulevat 3. 3 L moottori, ja on hevosvoimaa 170 4800 rpm. Molemmat moottorit on myös sama lähetys, ja myös sama polttoainetehokkuutta.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Xterra XE ja SE, on niiden ulkoisia ominaisuuksia. Xterra on musta ympärillä ajovalot ja säleikkö. Se on myös hopeinen ominaisuuksia, kuten kattoteline, pyörät, askel kiskojen ja alempi etupuolelta. Sitä vastoin Xterra SE kiinteyttää mukana tumma titaani viimeistely ulkoa, pyörät ja tarvikkeet. Vaikka Xterra XE mittari tulee harmaa kaltevuus väri, Xterra SE tulee sininen kaltevuus.

Kun tarkastellaan niiden hillitsemiseksi paino, Xterra SE on painavampi kuin xterra XE. Jos Xterra SE mukana omapaino 4092 lbs, The Xtrerra XE on omapaino 3933 lbs. Vaikka Xterra XE on pyörän halkaisija on 15 tuumaa, Xterra SE on pyörän halkaisija on 16 tuumaa.

Tulossa turvallisuutta, Xterra SE mukana enemmän lisätty ominaisuuksia kuin xterra Xe. Xterra SE on lisännyt turvallisuutta ominaisuuksia, kuten selektiivinen vapauttaminen System ja Vehicle Security System.

Mitä tulee viihde järjestelmiä hyvin, Xterra SE on parempi järjestelmä. XE verhoiluun on AM / FM 100 Watt audiojärjestelmä, joka sisältää 6 kaiutinta ja yhden levyn CD-soitin. Toisaalta, SE leikata on lisätty ominaisuuksia, kuten Preset Scan, P T Y ominaisuudet, 6 levyn CD-vaihtaja ja Radio Data System.Sisätilat on myös monia eroja. Istuimet on Xterra XE kudotaan kangas paikkaa. Sitä vastoin Xterra Se on Moquette kankaalla paikkaa. Lisätty ominaisuus on Xterra Se on sävytetty lasi kattoluukku (flip-up).

Yhteenveto:

1. Xterra XE on musta ympärillä ajovalot ja säleikkö. Se on myös hopeinen ominaisuuksia, kuten kattoteline, pyörät, askel kiskojen ja alempi etupuolelta. Sitä vastoin Xterra SE kiinteyttää mukana tumma titaani viimeistely ulkoa, pyörät ja tarvikkeet.

2. Xterra SE 's hillitsemiseksi painavampi kuin xterra XE.

3. Xterra SE mukana tulee enemmän lisätty ominaisuuksia kuin xterra Xe.