Ero Cadillac CTS ja Cadillac STSCadillac CTS vs. Cadillac STS

Huomautus: Tämä artikkeli käsittelee tiukasti uusimman CTS (2008) ja uusin STS (2006), ja ei käsittele eroja CTS-V ja STS-V; jossa STS-V on, itse asiassa, sitä nopeammin ja sportier auto.

Cadillac tunnetaan paremmuudesta ja luokka sekä CTS ja STS ole poikkeuksia. Yhdellä silmäyksellä, autot näyttävät olevan melko samanlaisia ​​(kokematon silmä) suhteen ominaisuus Cadillac allekirjoitukset, kuten pystysuora ajovalot ja hännän valaisimet, huomiota sisätilojen ominaisuuksia, ja yleinen muodot näiden klassisten ajoneuvojen. Molempien autojen pyrittävä saavuttamaan hyvän suorituskyvyn ja stylishness.

Vaativille silmä kuitenkin alkaa tarkkailla merkitty erilaisuuden jotka erottavat kaksi eri luokkiin, joihin kukin oli tarkoitettu. Ensinnäkin pidämme ulkoa. STS urheilu mini spoileri, nopeasti tunnistaa itsensä ajomukavuutta ja tuottosidonnainen ajoneuvoon. CTS grilli on poikkeuksellisen enemmän vertikaalinen kuin tavaramerkki Cadillac 's, mikä on osoitus sen ylellisyyttä perustuva valitus, jotta sekoitus modernia tyyliä ja alkuperäisen klassismi.

Lisäksi materiaalit kaksi autojen vaihtelevat sekä moottoreita pyörät. Moottorit ovat erittäin samanlaisia ​​useimmat näkökohdat, mutta on huomattava eroavuus sekä palamateriaalin ja sylinterin materiaali. CTS moottori on valmistettu hiekasta alumiinia, kun taas STS on valmistettu alumiinista ja puolipysyvät multaa alumiini, vastaavasti.

Suhteen pyörän materiaalia, CTS pyörät on valmistettu metalliseoksesta metallista, kun taas STS pyörät ovat pienemmät pyörät valmistettu alumiinista, ja suurempien valmistettu flow-muodostunut alumiini.Mitä nopeuden huolimatta STS 's maine yleisesti nopeampi sedan, ohjeiden mukaan ja tämän Cadillac verkkosivuilla, CTS osuu suurin nopeus on 7200 kierrosta minuutissa, valjastaminen kuusivaihteinen valmiudet, kun taas STS 2006 lähestyy 6700 rpm, jossa vain viisi käytettävissä nopeuksilla.

Lopullisesti, autot ovat selvästi tunnistettavissa kahteen pääryhmään '' ulkoapäin, joka pitää kaiken esiintymisiä sekä, pyörä ja moottori materiaalit, ja niiden kyvystä taata suurimmalla nopeudella. Näiden ohjeiden, jopa kokematon kuluttaja voi tuntua perillä nämä merkittävät sedans.

1. Vaikka sekä Cadillac CTS ja STS pyrkivät ilmaisemaan rooleja suorituskyvyn ja luksusauto, CTS on kohdistettu markkinat etsivät eleganssia ja komeus, nojalla sen ulkonäkö, kun STS pyrkii kohti ryhmiä, jotka pyrkivät tunnistettavissa urheilullisina ja suoritusta tukevia.