Ero lehtipuusta että havupuusta PellettiHardwood vs Havupuu Pelletit

Puupelletit tulevat eri muodoissa, ja eniten käytetty on lehti- ja havupuuta. Sekä lehti- ja havupuun on omat etunsa ja haittansa.

Hardwood pelletit ovat perinteisesti käytetty polttoaine. Kuitenkin havupuu on myös suuri kysyntä nykyään. Kovapuusta pelletti ja havupuu pelletti polttaa eri tavalla, riippuen puun, josta ne on valmistettu. Verrattaessa polttaminen lehtipuun pelletin ja havupuun pelletti, entinen yksi palaa hitaammin. Lisäksi lehtipuu pelletti palaa kuumempi verrattuna havupuun pelletti.

Verrattuna havupuun pelletti, lehtipuu pelletti pidetään tiheämpi. Parketin pelletti on myös tunnettu sen kosteuspitoisuus on alhainen. Kun verrataan havupuun pelletti, lehtipuu pelletti palaa pidempään.

Havupuun pelletti palaa lämpimämpää aluksi, ja on enemmän SAP ja kipinöitä. Toisin kuin lehtipuu pelletti, havupuun pelletti palaa nopeasti. Verrattaessa tuotettu lämpö, ​​havupuun pelletti tuottaa enemmän lämpöä kuin lehtipuu pelletti.

On huomattu, että havupuusta pelletti voi tuottaa välillä kymmenen ja 20 prosenttia enemmän BTU per puntaa verrattuna lehtipuu pelletti. Toinen asia, joka voidaan todeta, että se on helpompi sytyttää havupuun pelletti.

Verrattaessa tuhkan, lehtipuu pelletti tuottaa tiheämpi tuhkaa kuin lehtipuu pelletti.

Vuonna kustannukset, lehtipuu pelletti maksaa enemmän kuin havupuun pelletti. Tämä johtuu siitä, että materiaali ja menetelmä, jota on käytetty pelletti on kallista. On helppo erottaa toisistaan ​​kaksi, koska lehtipuu pelletti on tummempi, ja havupuu on vaaleampaa.

Yhteenveto:

1. Verrattaessa polttaminen lehtipuun pelletin ja havupuun pelletti, entinen yksi palaa hitaammin.2. lehtipuu pelletti palaa kuumempi verrattuna havupuun pelletti.

3. Kun verrattuna havupuun pelletti, lehtipuu pelletti palaa pidempään.

4. Verrattaessa tuotettu lämpö, ​​havupuun pelletti tuottaa enemmän lämpöä kuin lehtipuu pelletti.

5. On helpompi sytyttää havupuun pelletti kuin lehtipuu pelletti.

6. lehtipuu pelletti tuottaa tiheämpi tuhkaa kuin lehtipuu pelletti.

7. lehtipuu Pelletti maksaa enemmän kuin havupuun pelletti.

8. Toisin kuin lehtipuu pelletti, havupuun pelletti palaa nopeammin.