Ero Hot Tub ja poreallasHot Tub vs poreallas

Uiminen on tärkeä terveys teko mistään yksilön ja säilyttää hyvä, henkilökohtainen hygienia. Teko uiminen käytetään myös rituaaleja eri uskonnoissa, hoito tietyille terveysongelmia, ja virkistystoimintaa. Laki voi tapahtua melkein missä tahansa, kunhan alue on vettä saatavilla. Se voi tapahtua jokien, järvien, altaat, meriin ja muihin vesistöihin. Yleensä se kuitenkin tapahtuu suihku tai kylpyamme.

Kylpy tai kylpyamme, American Englanti, on säiliö käyttää pitämään vettä, jotta yksilö voi kylpeä. Kylpyamme sijoitetaan yleensä kylpyhuone ja joskus käytetään yhdessä suihkussa. Tänään 's kylpyamme on viemäreitä ja on hanat rakennettu niitä. Tavallinen muoto kylpyamme on suorakulmainen, mutta käyttöönotto syväveto akryylimateriaaleille, enemmän muotoja tehtiin käytettävissä ostajille. Muut kylpyammetta rakentuvat myös muista materiaaleista, kuten kuten puu, emali, valurauta, teräs, ja lasikuitu. suosituimpia materiaali on posliini, jota pidetään vahvin näiden materiaalien ja sillä on pitkä käyttöikä. on kaksi pääasiallista tyylejä kylpyamme, länsimaisen ja Itä style, molemmilla on eri ominaisuuksia. in länsimaisen, kylpyamme on matalampi ja pitempi, jolloin asukas makuulle. vuonna itämaisen kylpyamme, jota kutsutaan myös ofuro vuonna japani, suunnittelu on lyhyt mutta syvempi. Tämä johtuu siitä, että muotoilu on tarkoitettu tekee uimari seisomaan.

Useita kylpyamme myös olemassa. Näistä tyypit on kylpytynnyri. Kylpytynnyri on iso amme tai pieni uima-allas on suunniteltu kuljettamaan tietty määrä vettä, jota kuumennetaan sitten. Tämäntyyppinen amme palvelee useita tarkoituksia, kuten liotus, rentoutuminen, vesiterapia ja hieronta. Kylpytynnyrit kuumennetaan yleensä käyttämällä sähkö- tai maakaasun lämmittimet. On olemassa myös muita tapoja lämmittää, kuten käyttämällä upotettavat puulämmitteinen lämmittimet, ja käyttämällä auringon kuumaa vettä, joka on aurinkokeräimistä toimittaa lämpöä veteen. Myös erilaisia ​​tyylejä porealtaita, kuten puuta staved altaita ja yksiosainen, muovia porealtaat. Puinen altaita rakennetaan puusta kimmet ja yhdistyneet teräsnauhoilla. Mikä on yleisesti sisällä näitä altaita ovat puisia penkkejä istuimet. Penkki muodostaa renkaan sisällä amme.Vuonna yksiosainen amme, veden virtaus ohjataan käyttämällä suihkujen ja hiilihapotettujen. Tämä virtaus tuottaa rentouttava, hierovat vaikutus. Tällä hetkellä tämä tyyli kylpytynnyri hallitsee markkinoita, koska se maksaa vähemmän valmistaa, on energiatehokas, ja on helpompi asentaa. Tätä tyyppiä myös virheellisesti kutsutaan poreallas. Poreallas on tuotenimi altaita joka tehdään porealtaassa Company. Yhtiö on kuuluisa tuottaa poreallastoiminnolla ja parantaa koko, lämmitys ja suodatus järjestelmiä.

Yhteenveto:

1. kylpyamme on suuri säiliö vettä suunniteltu mukautumaan henkilö, joka haluaa kylpeä. Useita tyylejä ja tyyppejä myös olemassa ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista.
2. Yksi tämäntyyppisten on poreallas. Kylpytynnyrit käytetään sisältämään ja lämpöä vettä liotus, rentoutumista, vesiterapia ja hieronta. Eri tyylejä olemassa hyvin, kuten puisia porealtaat ja yksiosainen altaita.