Ero Mobile Home ja valmistettu kotiinMobile Home vs Valmistaja Home

Mobile ja valmistetaan kodeissa on monia yhtäläisyyksiä, mutta eroja on myös olemassa.

Koot näistä kotitalouksista voi olla joko yksi tarina, kaksikerroksinen, tai moniosainen. Molemmat asunnot voidaan luokitella väliaikaisesti tai pysyvästi rakennettu.

Sekä valmistettu ja asuntoautot ovat koteja, jotka on luotu ja koottu tehtaassa. Kun kokoonpano on lähes valmiissa tilassa, kodit kuljetetaan tiettyyn kohteeseen tai sijainnin. Kodit ovat rakennettu alusta kautta lava-autoon. Saapuessaan määränpäähän, koteihin asennetaan valssaamalla tai olla jacked taloon 's perusta. Kodit kootaan joko pala palalta tai segmentille koosta riippuen koteihin. Asennuksen jälkeen kokoonpano, ja viimeistelyn, nämä kodit ovat valmiita hallussa ja käytössä.

Toinen etu mobiili ja valmistettu koteja on, että ne voidaan siirtää paikasta toiseen helposti. Molemmat asunnot käytetään saatavilla Yhdysvalloissa.
Sekä liikkuva ja valmistettu kodit ovat hyvin suosittuja, koska ne ovat edullisia verrattuna sisäänrakennetun kotiin. Niiden on myös vähemmän aikaa rakentaa ja voi käyttää. Niille on tunnusomaista turvallisina, helposti päivittää ja uusittu.

Kuitenkin molemmat kodit ovat poisteta. Myös rajoitus kannalta suunnittelu ja räätälöintiä. Tärkein ero näiden kahden kodeissa on niiden asema liittovaltion lakia. 15 kesäkuu 1976, liittohallitus kautta United States Department of Housing and Urban Development antanut uuden rakentamisen standardi.

Siirrettävät asunnot, jotka olivat olemassa ennen 15 kesäkuu 1976, eivät kuulu tämän standardin. Tämä tarkoittaa, että asuntoautoja kiinni vanhan rakentamisen standardi. Siksi asuntoautot kutsutaan myös 'pre-HUD.'Tämä on päinvastoin kuin valmistetaan kodeissa, jotka kiinnittyvät rakennusstandardit mukaan Housing and Urban \u0026 Trio 'uusi standardi. Nämä asunnot säännellään myös liittohallitus. Sen seurauksena valmistetaan kodeissa kutsutaan myös' HUD-yhteensopiva koteihin. '

Valmistaja kodit ovat parannettu versio asuntoautoja. Valmistetta Koti on myös parannettu suunnittelua, rakentamista, lujuus, kestävyys, siirrettävyys, palonkestävyys, ja energiatehokkuus. Verrattuna asuntoautolla, valmistetaan kodeissa ovat parantuneet tilat.

Myös ero ulkonäöltään. Perinteiset asuntoautot näyttävät metallia, suorakaiteen tölkit (perävaunut) ja valmistettu asuntoja lähes näyttävät sisäänrakennettu.

Toinen ero on, että valmistettu kotiin pidetään kiinteistön jälkeen kotiin on koottu.

Yhteenveto:

1. samankaltaisuudet liikkuvien ja valmistetaan kodeissa sisältävät miten koti on tuotettu (tehdasvalmisteisia), prosessit (kuljetus, asennus ja kokoonpano) ja koot (single, kaksikerroksinen, lisäksi multi-kohta).
2. Toinen yhtäläisyys on etuja ja haittoja näissä kodeissa. Molemmat ovat edullisia, vähemmän rakennusaikaa, koska on premade, edullinen, helposti päivittää, tehdä poistoja ja vähemmän suunnittelu vaihtoehtoja. Toinen samankaltaisuus kuuluu, että molemmat kodeissa voidaan juuriltaan ja kuljettaa helposti toiseen paikkaan.
3. Siirrettävät asunnot kutsutaan 'pre-HUD', kodeissa, koska he weren 'T kuulu uuden rakentamisen standardi toteuttaa Yhdysvaltain Housing and Urban Development. Sen sijaan valmistetaan kodit ovat yhteensopivia tähän uuteen rakentamisen standardi. Standardi oli täytäntöön 15 kesäkuu 1976.
4. Mobile kodeissa näyttää vähemmän kuin tavallisiin koteihin, kun taas valmistetut kodeissa melkein näyttävät perinteisiä taloja.