Ero asunto ja TownhouseAsunto vs. Townhouse

Kaksi yhteisiä paikkoja, että ihmiset soittaa kotiin ovat asuntoja ja rivitaloja. ? Huoneistot omistaa tai vuokra-ominaisuudet, jotka ovat suuremmassa rakennuksessa. ? Voi olla useita huoneistoja yhdessä kerrostalossa. ? Townhouse on myös omistaa tai vuokrannut, jota pidetään rivitalo, tai joilla on terassi. ? Townhouse voi olla vapaasti seisova tai kiinni toisessa townhouse, mutta koska se voidaan vapaasti seisova ne ovat yleensä kalliimpia elää.? Jos asunto tai rivitalo on vuokrattu, on kuukausimaksu johtuu omistajalle asuville niiden omaisuutta. ? Jos rivitalo tai asunto omistaa, omaisuus on jaettu muiden omistajien ja vuokralaisten. ? Huoneistot ja rivitaloja tunnustetaan kaikkialla maailmassa, mutta niitä kutsutaan eri tavoin eri maissa. ? Yhdistyneessä kuningaskunnassa termiä tasainen käytetään asuntoja ja rivitaloja voidaan joskus kutsua maan koteihin.

Huoneistot ovat yleensä yhden kerroksisessa yksiköitä, jotka tulevat yhdestä kolmeen makuuhuonetta yhden perheen elää. Townhouses voi olla yhden tai kahden tason koteja, jotka tyypillisesti mahtuu vain yksi perhe. Edut tulevat elävät rivitaloasunto on mahdollisuus saada henkilökohtainen piha, yleensä ole tarjolla huoneistoasumista. ? Elävät joko asunnon tai rivitalo, on olemassa tiettyjä saatavilla mukavuuksia vuokralaisille, kuten myös altaat, kylpylät, tai harjoitus huonetta.Kerrostalot juontavat antiikin Roomaan, jossa rikkaat asui ylenmääräinen alemmilla tasoilla ja korkeammilla tasoilla oli varattu heidän palvelijansa. Ajatus townhouse kehitetty Englannissa kun aateliset olisi viettää vuosi eri paikoissa eri puolilla maata. ? Aristokraatti voisi liikkua seuraava työ tai viihdettä ja eläisi townhouse poissa kotoaan.

Muutosta elämään rivitaloja ja huoneistoissa on suuri. ? Niille, jotka asuvat huoneistoissa ja rivitaloja on kohonnut turvallisuuden tunteen, koska on niin monia vuokralaisia ​​lähellä. Jos hätätilanne apua tarvitaan se on todennäköisempää saatavilla kuin kotona. ? Myös riippuen suhde naapureihin, on helpompaa luoda valvonta ohjelma vastaan ​​rikollista toimintaa. ? Lisäksi, jos vuokraaja on ongelma laitteen rikkoutuminen tai vaurioita kotona, he eivät ole vastuussa sen kiinnittämiseksi. ? Se on omistajan vastuulla säilyttää huoneiston tai rivitalo. ? Haittoja huoneiston ja rivitalo elävä on vähemmän yksityisyyteen ja kyvyttömyys muuttaa kodin ulkopuolella.
Huoneistot ja rivitaloja ovat hyvin samanlaisia, jokainen on vetoavat eri ihmisille.

Yhteenveto
1. Huoneistot rivitaloja elävät ominaisuuksia, joita voidaan omistaa tai vuokrata. ? Huoneistot on kiinnitetty muihin Vuokrakohde ja rivitaloja voi olla joko vapaasti seisova tai kiinnittää muita rivitaloja.
2. Huoneistot rivitaloja mahtuu yksi perhe ja ovat joko yksi- kerroksisessa tai kaksi storied koteihin.