Ero kvartsi ja CorianKvartsi vs Corian

Suosituin keittiön työtaso materiaaleja ovat kvartsi ja Corian. Kvartsi on luonnollinen materiaali, kun Corian on tuotenimi akryylipinnoilta tuottaman DuPont. Niillä on monia eroja aina ulkonäkö hintojen ja kestävyyttä.

Corian
Corian on polymeeri tarjoaa pintoja monia malleja ja muotoja. Se tarjoaa myös erilaisia ​​liitoksia ja vajoaa sopivaksi erilaisissa paikoissa. Vahingon sattuessa, Corian voidaan palauttaa aiemmat kauneutta. Corian tulee mattapintainen. Vaikka kynnyksellä uudempia valmistustekniikalla, kiiltoa voidaan sisällyttää Corian. Se tarjoaa saumattoman näköisiä. Sitä on saatavana eri värejä ja päättyy. Corian on saatavilla puoli tuumaa ja kolmen neljänneksen tuumaa paksuus. Asennuskustannuksia on noin $ 30 ja edellä.

Vaikka Corian on sekä suunnittelija 's ja ostaja' iloksi, sillä on omat rajoituksensa. Tämä akryyli tuote voidaan helposti naarmuuntua ja poltetun. Kuitenkin naarmut voidaan korjata kanssa kiillotus ja hionta myöhemmissä vaiheissa. Tärkein ominaisuuksia tämän tuotteen yhteydessä sen ei-huokoinen, värillinen, likaa hylkivä pinta, joka on helppo puhdistaa ja korjata.Kvartsi
Kvartsi on kestävä ja vähän huoltoa vaihtoehto työtasot. Se on 93 prosenttia luonnollinen ja 7 prosenttia ihmisen tuote. Ihmisen komponentteja ovat pigmenttejä ja hartsisideaineista. Tämän vuoksi sitä kutsutaan myös Engineered Stone.
Kvartsi on saatavana eri kauppanimillä kuten Silestone, Arena Stone, Apollo, Caesarstone jne kvartsi työtasot tekemät DuPont on nimetty Zodiaq. Se on kestävä ja ei-huokoisesta materiaalista. Tämä tuote on yhtenäinen, kiiltävä pinta.
Kvartsi on kova, mutta se voi saada paahtui mutta vain hyvin kuuma pannuja. Saumat Tämän materiaalin ovat näkyvissä, mutta ne voivat olla myös piilossa jos hyvä asentaja käytetään. Nämä työtasot ovat helposti saatavilla hintaan välillä $ 50 $ 90 neliö jalka.
Kohokohta tämä materiaali on sen kestävyys ja kestävyys kohti naarmuja, lämpöä, ja korroosiota. Se voi kestää eliniän. Koska sen ei-huokoinen luonne, se tarjoaa vastuksen kohti bakteerien invasions.

Yhteenveto:

1. Corian on halvempaa kuin kvartsia.
2. Corian työtasot voi naarmuuntua ja poltetun vaikka kvartsi naarmuunnu.
3. Corian voidaan palauttaa, kun kvartsia ei voi palauttaa.
4. Corian on ihmisen kun kvartsia on 93% luonnollinen.
5. Corian vaatii paljon enemmän huoltoa verrattuna kvartsia.
6. kvartsi on terveellisempi vaihtoehto kuin on estopinnoitemateriaaleilla bakteerien kasvua ja samalla Corian ei tue tätä.
7. Kuumaa ruokaa ei voida sijoittaa suoraan Corian työtasot, kun se on täysin mahdollista kvartsi työtasot.
8. Corian on tuotemerkki, kun kvartsi on luonnonmateriaali.