Ero Teräs ja lasikuitu ovetSteel vs Lasikuitu ovet

Ei ole paljon eroa rakenteessa terästä tai lasikuitua ovet, koska ne molemmat ovat samanlaista osuusjärjestelmään, runko, kiskot jne Suurin ero on välillä kannen tai ulkokuori, joka voi olla joko terästä tai valmistettu lasikuidusta. Toinen tärkeä ero on tarkoitus, johon haluat olla joko teräksestä tai lasikuidusta ovi. Jos haluat kauneutta, tyyliä ja esteettisyys, lasikuitu on paras. Lasikuitu ovet tulevat valtavasti erilaisia ​​tyylejä ja värejä. Teräsovet ovat edullisia korkean prioriteetin turvatoimia ja voimaa. Ne myös tulevat eri tyylejä ja laatu ominaisuuksia.

Teräsovet ovat kestävämpiä ja pitkäikäinen verrattuna lasikuitu ovia. Niillä on erinomainen maalata minkä tahansa värin valinta. Lasikuitu ovet ovat kahdella pinnoitteella, rakeinen tai sileä. Ne voidaan värjätä näyttämään puinen ovi. Steel ovia ei lommo todisteita, ja ne on säilytettävä ja hoidettava, koska ne voivat ruostua kosteissa ympäristöissä. Lasikuitu ovet eivät ruostu ja tarvitsevat huoltoa. Vertailu on myös välillä kauneutta ja viimeistely molempien materiaalien. Lasikuitu ovia ei raskaat kuin teräs ovet, ja myös eivät loimi tai crack. Teräs ovet ovat halvempia lasikuitu. Kalleus lasikuitu ovet on jälleen riippuvainen ulkonäkö ja laatu, jotka saattavat olla kannattaa maksaa ylimääräistä.

Teräsovet paremmin eristyksen talon, koska puiset ovet voi ansaan paljon lämpöä. Portit ja ovet tehtaiden ja korkean turvallisuuden rakennukset on valmistettu teräksestä, koska ne ovat vahvoja ja raskas. Steel ovet ovat myös turvallisempia kuin lasikuitu ovet, koska se vaikeuttaa murtovarkaat päästä tiloihin krakkaamalla tai murtamalla alas. Lasikuitu ovet ovat yhtä kestäviä kuin teräsovet. Teräsovet myös antaa turvallisuutta, tyyli, kestävyys, ja samaan aikaan, ne ovat paras sijoitus, jos haluat palontorjunta, eristys ja lämpö säätöominaisuudet. Jotkut teräsovet tehdään ontto olevan vähemmän raskasta, ja lasikuitu ovet eivät kokonaan valmistettu lasikuidusta. Osasta oven sisältävät lasikuitua, ja loput materiaalista voi olla puusta tai metallista. Lasikuitu on myös hyvä eristys varten, ja ne ovat luotettavia ja haavoittumaton auringonvalolle ja vettä. Lasikuitu ovet verrattuna teräsovet, ovat hyvä vaihtoehto, kun vähemmän huoltoa yleiskustannukset on toivottavaa. Teräsovet voidaan myös ylläpitää hyvin, jos päällystetty hyviä tiiviste, auttaa heitä kestämään kosteutta ilmakehässä, tai suojella heitä sateelta.

Yhteenveto:

1. Teräs ovet ovat tukeva, vahva ja kestävä verrattuna lasikuitu ovet ovat tyylikkäitä ja kauniita.2. Steel ja lasikuitu ovet molemmilla on vain yksi suuri ero muun kuin sen runko ja osuusjärjestelmään, ja se on ulkokuori, joka voi olla joko terästä tai lasikuitua.

3. Steel ovet ovat raskaampia, ja tarvitsevat enemmän huoltoa, kuten tiivistysaineiden ja maalit vastustaa korroosiota ja kosteutta.

4. Lasikuitu ovet ovat vähemmän huoltoa yleiskustannukset, ja ovat kestäviä vastaan ​​auringonvalolta ja vettä.