Ero Hardwood ja suunniteltu lattiaHardwood vs suunniteltu lattia

Parkettiliiketoiminnan pitäisi koskaan sekoittaa suunniteltu lattia vaikka puu muodostaa suuren osan kummassakin tapauksessa on olemassa monenlaisia ​​ero näiden kahden välillä. Räikein ulos niistä on se, että kun kyseessä on parkettiliiketoiminnan, komponentin materiaalit ovat kaikki muodossa puhdasta lehtipuuta koko syvyydeltä. Ei ole vielä, että on tehty osaksi tällaista lattia. Toisaalta, suunniteltu lattia koostuu puhdasta lehtipuuta sekä vaneri. Molemmat materiaalit ovat läsnä kerroksittain. Yleensä vain yläosa on valmistettu todellinen lehtipuusta kun taas sisempi osa täytetään käyttämällä halvempaa jäljitelmiä.

Yksi ero näiden kahden tyyppisiä lattia on hinnoittelussa. Puhdas parkettiliiketoiminnan on melko ylivoimainen laatu ja on siten suhteellisen korkea hinta. Suunniteltu lattia koostuu hieman puhdasta puuta loput muodossa vaneri. Vaneri on runsaasti saatavilla komponentti, joka tekee kustannukset tämän erityisen lattia alhainen.

Kestävyydeltään liian, lehtipuu ja suunniteltu lattia eroavat suuresti. Parkettiliiketoiminnan voi kestää sukupolvia väistymässä vahingoittaa tai kulumisesta. Se kestää hyvin tuholaisia ​​ja termiittejä, jotka saattavat pilata puinen laitoksiin talossa. Lattia voidaan hioa pois yhä uudelleen ilman haittavaikutuksia. Suunniteltu lattia on vähemmän kestävä kuin se voidaan hioa pois vain rajoitetun määrän kertoja. Sen käyttöikä vähenee huomattavasti johtuen tästä. Vaneri herkemmin saada vaurioitunut vuoksi termiittejä tai muiden säähän liittyvien tekijöiden.

Suunniteltu lattia on joustavampi vaihtoehto erityisesti niille, jotka haluavat muuttaa ulkonäköä talonsa tasaisin väliajoin. Tässä tapauksessa vain ylin kerros voidaan poistaa ja uusi valitun materiaalin voidaan nitoa tiukasti paikalleen. Se on melko helppo pitää muuttaa lattia. Kuitenkin tehdä muutoksia, jos kyseessä on parketti voi olla varsin vaikeaa esitys kuin asennus ja poisto prosessi on varsin monimutkainen, aikaa vievää ja kallis asia.

Yhteenveto:1. Parkettiliiketoiminnan eivät kestä korkeita kosteus ja rikkoutuu altistuessaan tällaisille tekijöihin. Joten, sitä ei pidä asentaa kylpyhuoneeseen tai keittiöissä. Suunniteltu lattia ei ole altis tällaisia ​​vaurioita ja voidaan asentaa kosteutta kuormattuna alueilla talon.

2. Parkettiliiketoiminnan antaa runsaan ja hyvän lopputuloksen verrattuna suunniteltu vaatteita, jotka voivat antaa halpa katsoa, ​​jos ei ole asennettu oikein.

3. Parkettiliiketoiminnan kestää teitä paljon kauemmin aikaa verrattuna suunniteltu lattia.

4. suunniteltu lattia on halvempi vaihtoehto ja ei tarvitse suuria investointeja. Parkettiliiketoiminnan voi olla vaikea asentaa, jos olet tiukka budjetti.