Ero suojaus ja johdannaisetSuojaavat vs Johdannaiset

Ymmärtäminen sekä suojaukset ja johdannaiset voivat antaa valtavan edun tahansa sijoittajalle.

Suojaus on tekniikka tai strategia, joka tulee muodoksi investointeja pyritään välttämään volatiliteetti tai suojaamaan toisen sijoituspalveluyrityksen tai salkun vastaan ​​mahdollisen sijoitusriskin tai tappio. Menetys voi olla muodossa ansionmenetykset tai riski menetyksestä. Vuonna ansionmenetykset suojausstrategia turvaa pääomaa mutta ei kerääntyä voiton prosessissa, jos riski didn 't tapahtua. Samalla riski menetys on mitä suojaukset pyritään suojaamaan epävakaassa ja arvaamaton rahoitusmarkkinoiden.

Suojaavat teokset ja toimii kuin vakuutus, koska se toimii ennalta ehkäisevä negatiivinen tai odottamattomia tapahtumia, kuten riskit ja markkinatilanteissa.

On olemassa kahdenlaisia ​​suojaukset: klassisen suojaus ja luonnollista suojausta. Klassinen suojaus edellyttää osakkeita ja osuuksia. Tämän tyyppinen, tärkein tavoite on, että sijoittaja tasapainottaa suurten panosten osuus kanssa turvattua osakkeita. Turvallinen osakkeita luo voiton ja toimivat kuin turvaverkkona menetyksestä, joka syntyy suurten panosten osakkeita. Toisaalta, toisin kuin klassinen suojaus, luonnollista suojausta doesnt 't sisältävät osakkeita ja osuuksia. Sen sijaan se liittyy monia investointeja ja hallintaa tekniikoita. Se ei' t liity välineitä mutta strategia ja prosessi.

Suojaustoiminnassa olemassa erilaisia ​​tekniikoita käytetään. Niistä tekniikat ovat: Valuuttatermiinien, valuuttafutuurit, velka, valuuttaoptiot, vaihtoehdoista kaupankäynnin, pörssinoteerattu rahasto (ETF), ja Quant kauppa.

Suojaavat ei takaa minkäänlaista riskiä riskin ja tuoton vaihtokauppa. Sijoittajat vipurahastot ovat myös eivät kuulu valtion suojaa, asetuksissa tai valvontaa kuin personoi SEC (Securities and Exchange Commission).Johdannaiset puolestaan ​​on rahoitusväline käytetään suojaus-. Johdannaiset ovat pohjimmiltaan sopimuksia tai kahden osapuolen väliset sopimukset ostaa tai myydä tietty etu. Tietty hyödyke voidaan päättänyt ostaa ja / tai myydä tulevaisuudessa ennalta määrättyyn tiedot.

Johdannaiset voivat olla muodossa optiot, futuurit, eteenpäin, korkit, lattiat, swap, kaulukset, ja monet muut. Kaikenlainen johdannaisia ​​voidaan tarjota jonkinlainen vipuvaikutus ja voidaan luokitella joko over-the-counter tai pörssinoteerattuja.

Kaksi päätyyppiä johdannaiset ovat eteenpäin ja vaihtoehtoja. Hyökkääjät ovat kahden osapuolen väliset sopimukset ostaa tai myydä omaisuutta, kun optiosopimuksiin antaa omistajille oikeus, mutta ei velvollisuus ostaa tai myydä hyödyke tulevaisuudessa. Kuten sen nimikin kertoo, 'vaihtoehdot' eivät yksinkertaisesti näkökohtia ostaa tai myydä ilo omistajan.

Johdannaisiin, on arvopapereiksi. Varat voivat olla varastot, joukkovelkakirjojen, hyödykkeiden, korot, tai markkinoiden indeksit mm.

Yhteenveto:

1. Suojautuminen ja johdannaiset ovat liittyviä termejä rahoitus- ja investointeja maailmassa.
2. suojaus on sijoitusstrategia ja tekniikka katoamisen estämiseksi ja riskien missään markkinatilanteessa. Se toimii kuin ehkäisy ja ehkäisevä toimenpide, kuten vakuutuksen. Johdannaiset ovat vain yksi suojausinstrumenttien.
3. Eri tilanteissa, suojausten voivat joko aiheuttaa voittoa tai riskin menetyksen. Johdannaiset ovat työkaluja, jotka edistävät joko tulokseen.
4. Molemmat käsitteet ovat myös luonteeltaan erilaisia. Suojaus on eräänlainen investointi suojella toiseen investointeja ja johdannaiset tulla muodossa tehtyjen sopimusten kahden osapuolen välillä.
5. suojaus ja laajennus johdannaiset ovat molemmat ei suojata tai säätelyn ja valvonnasta vastaa hallitus. 6. Molemmat menetelmät eivät myöskään ole varma menetelmä suojelua tai ehkäisyä tappioista tai riskiä.