Ero osamaksu- ja LeasingOsamaksu- vs Leasing

Mikäli törmätä dilemma valita välillä kohde- ja ostaa, sinun täytyy ensin ymmärtää tilannetta olet ja pitävät hienoisia eroja jokaisen. Kun teet osamaksu-, voit itse ostaa mitä maksaa. Tarkemmin, ostat mahdollisuuden ostaa sovittuun tulevaa aikaa. Vuokraus ostaja vain annetaan mahdollisuus ostaa hyödyke. Hän voi lopulta saada otsikko tai sisällön oikeudet, kun hän on täyttänyt sovitut ehdot viimeisen erän.

Leasing, siellä 's mitään huolen omistuksen koska olet vain käyttämällä jotakin kustannuksella tietty maksu (vuokra). Sinusta tulee vuokralainen se, joka antoi sinulle luvan (vuokralleantaja) käyttää hänen omaisuuden ( laitteet, omaisuus, jne.). lopussa vuokrasopimuksen, sinun 'll päätyä mitään kuten juuri maksanut tuotteen tai hyödykkeen ajaksi käyttöösi.

Tilanne on erilainen osamaksu- kuin voit keksiä sopimuksen ostaa ulos alkion tai omaisuuden. Joillekin tämä osoittautuu epäedulliseksi näytätte maksaa kaksi kertaa enemmän saman hyödykkeen tai omaisuutta. Rahaa 've jo investoineet (ensimmäisen erässä) ennen loppuun oman sopimuksen ei koskaan lisättiin sopivat viime erähinta jos ostaa hyödykkeen lopulta. Ehkä se on parempi, jos sinulla vain saada laina ja sitten käyttää lainasumma maksaa kaikki kustannukset hyödykkeen edessä.Leasing ei myöskään ole luodinkestävä. Jos harjoittavat vuokrasopimuksen pitkäksi aikaa, tuloksena voi olla jopa pahempi kuin tehdessään osamaksu- kuin päädyt maksamaan enemmän kuin puolet alkuperäisestä hinnasta hyödykkeen. Mutta silti, tämä on oikea tapa toimia, jos todella don 't mitään suunnitelmia omistaa hyödykkeen te 'uudelleen käyttäen. Tämä sopimus on myös paras lyhyen aikavälin käyttäjille ominaisuuksia, kuten ne, jotka usein liikkuvat paikasta toiseen johtuu työhön liittyvistä syistä.

Yhteenveto:

1. Tärkein ominaisuus vuokrasopimus on erottaminen omistuksen välillä vuokranantaja ja vuokralainen.
2. osamaksu-, on omistusoikeus että vuokraus ostaja vasta maksamisen jälkeen sovitun viimeisen erän.
3. osamaksu-, omaisuuserä on siirtynyt vuokraus ostajalle lopussa sopimuksen.