Ero GICS ja BondsGICS vs Bonds

Kun maailmanlaajuinen talous vielä flux, yksi olisi viisasta olla hyvin varovainen investointeja ne tulevat varansa. Pitäisi mennä alemman riskin mutta matalan palkita investointeja, vai pitäisikö noppaa ja ottaa sattumalta korkean riskin, mutta mahdollisesti korkean tuoton sijoituksista? Se voi olla arvoitus. Kaksi investointi vaihtoehtoja ovat taattu Investment Certificate (GIC) ja joukkovelkakirjat, mutta olisi hyvä ymmärtää merkittäviä eroja kunkin niistä.

Turvattuun Investment Certificate (aka GIC) on eräänlainen sijoitustodistusten Kanadassa. Sille on ominaista sen taatun tuoton jälkeen ennalta määrätyksi ajaksi on kulunut. Tämä takuu seurataan ja toteutti Canada Deposit Insurance Corporation. Kanssa GIC, henkilö, joka sijoittaa yhteen tekee sopimuksen pitää varat koskemattomana, kunnes määrätty aika on kulunut umpeen tai, taloudellisesti, on 'kypsynyt'. Ajattele sitä yrityksen henkilö sijoitetaan GIC kanssa ollaan lainataan rahaa ja sitoutuu maksamaan sijoittajalle siitä ja hankkii jotka palauttavat vakuuttamalla tuloksesta riippumatta. GIC on hyvin alhaisen riskin investointeja. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös tuotto sitä eivät ole yhtä kannattavaa kuin muut vastaavat sijoitukset. On olemassa vaihtoehtoja suuremman saannon GIC kuuluvat eräiden pankkien ja luottamus yritykset, kuten markkinoiden kasvu GICS, mutta nämä on suhteellinen riskitekijä jossa korko voi olla pienempi tai jopa olematon (koska nämä tyypit GICS 'tuotto perustuu markkinoiden kehityksestä ja kasvu).

GIC voidaan luokitella rekisteröityjä tai ei-rekisteröityjä. Useimmat GICS aloittaa investointi vähintään $ 500.00. Korko voi vaihdella eri muuttujista, mutta on usein alle 10 prosenttia vuodessa. Pituus aika GIC on myös vaihteleva, että missä tahansa kuudesta kuukaudesta useisiin vuosiin (jopa kymmenen vuotta). Se voi jopa olla hyvin samanlainen kuin talletustilille. Riippumatta pituuden aikavälillä GIC voi lunastaa lopussa mainitun aikavälin veronalaiseksi tuloksi, vaikka mahdollisuus liittyä uudelleen investoinnin uusi termi on saatavilla (ja usein kannustetaan ilmeisistä syistä). On myös mahdollisuus vetäytyä varhain sopimuksesta, mutta tämä ei ole ihanteellinen niin usein sopimista GIC sisältää määräyksen, että korkoa ei maksettu tai jopa että sijoittaja on maksettava maksu näin.

Toisessa ääripäässä, sidos toimii hyvin samalla tavalla. Kun taas GICS tarjotaan ainoastaan ​​Kanadassa, joukkovelkakirjat tarjotaan useimmissa muissa maissa, etenkin Yhdysvalloissa. Sitä ei myöskään ole rajoitettu pankki ja luottamus yritysten joukkovelkakirjoja voidaan vapauttaa yritykset, kunnat, valtiot, ja kansallisten hallitusten (kuten tapauksessa valtion joukkovelkakirjalainojen tai laskuja alias 'T-Bills'). Rahastot sijoittivat nämä sidokset ovat sitten hyödyntää liikkeeseenlaskijan eri toimintojen (usein edelleen kannattavuus tai kasvu palautuu). Aivan kuten GIC, side määrittää korko ja kun pääasiallinen investointi palautetaan. Pituus aika side voi myös olla varsin erilainen riippuen liikkeeseenlaskijan (yritys- ja kuntien joukkovelkakirjojen tyypillisesti vaihtelevat vuosien aikana obligaatioista voi olla missä tahansa 90-päivää vuosikymmeniä). Välissä Liikkeeseenlaskijan myös maksetaan kiinteä korko, joka on usein palautetaan puolivuosittain (eli kuuden kuukauden välein). On olemassa monenlaisia ​​sidoksia liittyvien tuotto, eri termejä, ja samanaikainen riskeistä peräisin Kiinteäkorkoisten joukkovelkakirjojen, sotaan joukkovelkakirjoja, jotta haltijajoukkovelkakirjalainat. Jotkut ovat jopa 'nestemäinen' kuten tapauksessa on omavelkaisia ​​sidoksen, jossa ei ole kiinteää eräpäivää, ja sijoittaja voi lunastaa milloin tahansa ilman seuraamuksia.Sijoitusvaihtoehtoja ovat jotain jokaisen ihmisen pitäisi harkita, varsinkin kun he saavuttavat tietyn iän. Tietämättä GICS ja joukkovelkakirjojen sekä muiden heidän kaltaisensa voi olla merkittävä päättäessään yhdessä sijoittaa hänen kovalla työllä ansaitut rahat tulevia tuottoja.

Yhteenveto:

1. Sekä Taattu Investment Certificate (GIC) ja sidos ovat sijoitusvaihtoehtoja jos liikkeeseenlaskija sitoutuu maksamaan luotonantajalle korko ajan ja lainapääoma ajan jälkeen sovittuna aikana.
2. GIC on sijoitusmuoto saatavilla Kanadassa myöntänyt pankki ja luottamus yritysten ja on vakuutettu Canada Deposit Insurance Corporation.
3. sidos on investointi saatavilla useimmissa osissa maailmaa, jotka voidaan antaa yritysten, kuntien ja kansallisella tasolla.