Ero ULIP ja SijoitusrahastotULIP vs Sijoitusrahastot

Vuoteen käsite, on vain pieni ero ULIP järjestelmien ja Rahastoyhtiön järjestelmän kannalta tuotteen rakenne, ilman riskien kattamista. Ne ovat molemmat markkinat liittyvät palauttamiseksi, ja ne molemmat kantaa markkinariskiä. Perustuen sijoittaja 's valittu osakekurssikehitykseen tuottoonsa heijastaa tarkalleen, että molemmissa tapauksissa. Molemmat vaihtoehdot, rahastonhoitaja vastaa käynnissä järjestelmän. Eli kaikki niin pitkälle kuin yhtäläisyyksiä osalta eli tuotteen rakenne . on merkittäviä eroja siinä, miten nämä kaksi tuotetta hallitaan, ja tärkeän huomata, säännelty.

erot
Mitä sääntely, sijoitusrahastolain säätelevät SEBI, kun ULIPs säännellään IRDA-. Teolliselta kannalta, kun taas sijoitusrahastolain keskittyä alhaiset kustannukset ja parempi suorituskyky kuin USP, ULIP näyttää enemmän jakelupisteessä ulottuvilla kuin USP.

Yleensä agentteja, jotka 'jakaa lukuisia AMC tuotteet' ovat niitä, jotka myyvät Sijoitusrahastot, kun taas aineet, jotka on kiinnitetty yhteen vakuutusyhtiö ovat niitä, jotka myyvät Insurance (lukuun ottamatta vakuutuspalveluja välittäjät, jotka ovat paljon vähemmän kuin liitteenä tekijöille). Tämä on erittäin tärkeä näkökohta, koska 'sa taipumus sidonnaisasiamiehille olevan hyvin perillä, ja mestari ainoastaan ​​tuotteita, jotka hänen pääasiallinen vakuutusyhtiö myy, kun taas Sijoitusrahasto agentti, joka on enimmäkseen irrallinen, tulee enemmän suorituskykyä ajetaan valitessaan rahasto, antanut maksut ovat täysin riippuvaisia ​​sijoittajatyytyväisyys.

Sijoitusrahastot ovat erittäin tiukat avoimuusvaatimukset verrattuna ULIPs, mutta tämä myös varmistaa, että sijoittaja on käyttänyt niin paljon tietoa kuin on tarpeen, toisin kuin ULIPs. Asiat kuten Portfolio paljastaminen ja Daily NAV paremmin seuraa sijoitusrahastot.Joustavuuden, joka on ULIP voit lisätä elämän kansi pitäen palkkio sama. Tämä saavutetaan vähentämällä sijoitusallokaatiossa. Kuitenkin, jos sinulla on aikavälin politiikka ostettu päälle Sijoitusrahasto, et voi lisätä elämän kansi. Olisit vain on mahdollisuus ostaa uuden politiikan, mikä aiheutuu uuden hallinnon kustannuksia uudelleen.

Kustannuksista vakuutus, tyypillisesti investoimalla Sijoitusrahasto maksaa vähemmän kuin se maksaa yleistä ULIP järjestelmään. Mutta pähkinänkuoressa, ULIP tuotteet sopivat paremmin pitkän aikavälin investointeihin kytköksissä vakuutusturvan, kun taas sijoitusrahastolain soveltuvat paremmin niille, jotka keskittyä yksinomaan investointeihin ja keskipitkän aikavälin tuottoa.

Yhteenveto:
Sijoitusrahastot säätelee SEBI, kun ULIPs säännellään IRDA-.
Sijoitusrahastot myy un-sidonnaisasiamiehiä, kun ULIPs myydään sidonnaisasiamiehet liitetty yhteen tiettyyn vakuuttaja.
Sijoitusrahastot ovat tiukemmat avoimuusvaatimukset kuin ULIPs.