Ero CPA ja KHTCPA vs Kirjanpitäjä

CPA tai KHT ja KHT suorittaa lähes samoja tehtäviä. Mutta tosiasia on, että kaikki kirjanpitäjät voida Certified Public Accounts taas kaikki CPA 's ovat kirjanpitäjät.

Kirjanpitäjä on henkilö, joka huolehtii kirjanpitoa. Kirjanpitäjä olisi hyvät tiedot omistaja 'oma pääoma, kassavirta, tilikartta ja taseen sekä miten nämä ovat menossa vaikuttaa liiketoimintaan.

Kirjanpitäjä vastaa kirjanpidon teoksia yksilön tai yrityksen yritys. Se on kirjanpitäjä 'vastuulla antaa taloudellisia raportteja. Accountants ei tarvitse sertifioituja ammattilaisia.

Toisaalta, CPA on ammattilainen, joka säätelee valtion. Kirjanpitäjä voi tulla CPA ainoastaan, jos hän läpäisee tietyt testeistä vastaavilla Institutes maan. Vaikka vaatimukset tulla KHT vaihtelee osavaltiosta toiseen, perus asia on, että yksi on top läpäistävä tiukat testit saada tulla sertifioitu ammattia.

Verrattaessa teoksia sekä ammatinharjoittajat, kirjanpitäjä ei voi tehdä työtä, että KHT voi tehdä.

Kirjanpitäjä voi tehdä samaa työtä kuin KHT taas CPA voi tehdä kaiken työn kirjanpitäjä. Toisin kuin kirjanpitäjä, Certified KHT on korkeampi asema rahoitus- ja liike-elämä. Se on Certified Public Accounts jotka pystyvät neuvoo taloudellisista näkökohdista yrityksen. CPA luotetaan enemmän kuin kirjanpitäjä talousasioissa. Vaikka kirjanpitäjä 'näkemykset arvostetaan, viimeinen sana on aina peräisin KHT.

Enemmän kuin ohimennen testiä CPAs täytyy virrata tiukkaa eettiset. Joka kahden vuoden CPAs olisi täydellinen 80 tuntia ammatillisen koulutuksen pysyä uusia suuntauksia kirjanpidossa.

Yhteenveto1. Kaikki kirjanpitäjät voida Certified Public Accounts taas kaikki CPA 's ovat kirjanpitäjät.

2. Kirjanpitäjä voi tehdä työtä, että KHT voi tehdä.

3. Se on Certified Public Accounts jotka pystyvät neuvoo taloudellisista näkökohdista yrityksen.

4. CPA luotetaan enemmän kuin kirjanpitäjä talousasioissa.

5. Vaikka kirjanpitäjä 'näkemykset arvostetaan, viimeinen sana on aina peräisin KHT.

6. CPA on ammattilainen, joka säätelee valtion.