Ero LLC ja CorporationLLC vs. Corporation

Niille, jotka haluavat aloittaa liiketoiminnan, he ensin täytyy tietää joitakin tärkeitä teoriat alkaen, ylläpitämisestä ja tekevät yritykset menestyvät pisimpään mahdollista. Tämän saavuttamiseksi niiden on sovellettava tiettyjä periaatteita, jotka auttavat heitä maksimoida kokonaisvoitoista, ja tasapainottaa kustannukset verrattuna menoja. Analysoimalla nämä näkökohdat auttavat tekemään liiketoiminta kasvaa, ja tullut iso yritys tulevaisuudessa, tai jopa jättiläinen yhtiö.

Tältä osin on tärkeää erottaa LLCs yhtymästä. LLCs tai osakeyhtiölain, syntyvät kun läsnä on yksi tai useampia, liiketoiminnan ajattelevia yksilöitä. Ne toimivat omistajat yrityksen, ja toimii organisaation jäsenille. Samalla ne on esitetty selvästi toimintaan sopimusta. Se on läpikulkuerä liiketoiminnan tyyppi, jossa kaikki tulot ja tappiot heijastavat takaisin omistajille. Siten kokonaisnettotulot on ottanut mainitun omistaja (t), ja ne ovat niitä, jotka itse maksavat veroja yhtiön. Mainittu verot riippuvat tuloista omistaja. Kuitenkin LLCs voi halutessaan verottaa kuten yritykset, jos tämä ehto on yhtiölle suotuisaa.

Päinvastoin, yhtiö on erillinen liiketoimintayksikkö, jonka tulot ja tappio voi heijastua takaisin yhtiö itse, eikä sen omistajat tai osakkeenomistajat. Se on riippumaton järjestö, joka nimeää sen osakkeenomistajat, kuinka paljon osake jokainen on jaettu. Se on myös läsnä johtokunta, joka valvoo toimintaa kaikkien yksittäistä yritystä tai yritysten sisällä suurempi organisaatio. Tämä hallitus on usein koostuu yhtiö 'keskeiset johtajat. Lisäksi yhtiö verotetaan perustuu yritysten määrä.

Lopuksi yritykset, kuten nimikin kertoo, on oltava enemmän muodollisuuksia paikallaan organisaation sisällä, kun taas LLCs ei tarvitse olla tällaista vaivaa. On vähemmän paperityötä tarvitaan LLCs puuttumisen vuoksi säännöllistä johtajan 'n hallituksen kokousta.1. Verotus perustuu tuloihin omistajalle LLC, kun se perustuu yritysten roprosentti. Siksi LLCs ovat joustavampia verotuksellisesti, ja kaikki sen omistajat voivat verottaa erikseen.

2. Kaikki tulot ja tappiot on otettava huomioon omistajien LLC (pass-through tyyppinen liike), kun taas yritykset, se on itse organisaation, joka hyötyä sekä vastaus tappiot organisaation kokonaisuutena (erillisen liiketoimintayksikön periaate).