Ero kesto ja Modified KestoKesto vs. Modified Kesto

Warren Buffet, Carlos Slim Helu, ja prinssi Alwaleed Bin Talal Alsaud ovat vain muutamia ihmisiä, jotka 've valmistettu miljardeja omaisuuksia pois investoimalla osakemarkkinoilla. Haluatko olla yksi heistä? No sinun täytyy oppia kieltä .

Jos olet osaksi liiketoimintaa tai rahoituksen ja haluat tehdä se suuri aikaa sijoittamalla rahaa varastoja, niin on tärkeää, että olet perehtynyt sadot, joukkovelkakirjoja ja kassavirta. Sinun on voitava seurata tuloja kunnolla niin, olla varma, että et vararikkoon omaa investointeja. Voidakseen mitata maksuhetkellä ja tuotosten hintojen, sinun täytyy tutustua kesto kuten Macaulayn kesto ja Modified kesto.

Kesto on taloudellinen termi viittaa kassavirran taloutta. Esimerkkejä näistä ovat obligaatiot ja muut liiketoiminnan osakkeita. Kestoajat ovat myös hyvin tärkeitä tekijöitä tuotot hintojen ja muiden prosenttiosuudet alan rahoituksen. Kesto voi olla aika odotettavissa ennen takaisinmaksua on vastaanotettu tai se voi myös tarkoittaa prosentuaalinen hinnan muutokseen. Tämä seikka joskus johtaa hämmennystä. Siksi kesto luokitellaan kahteen, Macaulay kesto ja Modified kesto.

Macaulay Kesto tai muuten tunnettu kesto viittaa keskimääräinen painotettu ennen palautusta tai kun kassavirran. Tämä konsepti on nimetty mies, joka esitteli sen maailman talouden, Frederick Macaulay. Tämä kesto kestää vuosia mitata. Macaulay Kesto voidaan pidentää välineisiin kiinteiden rahavirtoihin.

Toisaalta, Modified kesto on noin prosentuaalinen muutos yksikköhintaa muutokseen tuotto, se viittaa myös hintaherkkyyden. Se määritellään logaritminen johdannainen hintojen suhteen saadaan. Modified Kesto riippuu kukaan muu kuin saannot, onko välineet ovat kiinteät kassavirran tai ei mitään. Tämä on hyödyllistä, kun sitä käytetään mittaamaan herkkyyttä joukkovelkakirjan 's markkinahinnan rajallinen korko kuten tuotto liikettä. Verrattuna Macaulay kesto, Modified Kesto käytetään yhä usein.

Molemmat kestot tulevat pisteeseen jossa ne ovat yhtä suuret numeerisesti, kuten esimerkiksi silloin, kun sadot yhdistettä jatkuvasti. Kuitenkin, kun sadot määräajoin pahentaa näitä aikoja eroavat pieneen määrään, mutta ne ovat edelleen liittyvän vähän.

On erittäin tärkeää tutustua näihin kestot, koska se voi auttaa paljon, kun se on oikeassa riskin, kun sijoittaa liiketoimintaan liittyviä varastoja. Nämä kestot voivat antaa oikeita päätöksiä, kun seuraava intuitioon.Yhteenveto:

1.

Kesto tai Macaulay Kesto viittaa mittauksen painotettu keskiarvo ajan ennen kuin kassavirta, vaikka Modified kesto on enemmän prosentuaalinen muutos hinnan suhteen satoja.
2.

Modified Kesto käytetään yli kesto.
3.

Muokattu Kesto kattavat laajemman soveltamisen kuin keston.
4.

Kestäneessä kassavirta on vahvistettava, kun Modified kesto ei vaadi kiinteää kassavirta
5.