Ero vakuudellisten ja vakuudettomien luottokortit Suojattu vs vakuudettomia luottokortit

Kaupassa on omistusoikeuden siirron tavaroiden ja palvelujen yksilöstä toiseen. Se oli ensimmäinen tapahtuu vaihtokaupassa, ja sitten rahat otettiin käyttöön ja tuli laajimmin hyväksytty vaihdon välineenä.
1900-luvun alussa, käsitettä sellaisen kortin ostaa tavaroita ja palveluja otettiin käyttöön. Se alkoi Yhdysvalloissa myyntiin polttoaineen muodossa suorakulmaisen metallilevyn kohomerkintä asiakas 'nimi ja osoite.
Diners Club sitten luotu yleiskäyttöinen kortti, jota voidaan käyttää kaikenlaisia ​​ostoksia. Se on myöntänyt tarjoajan hyväksymisen jälkeen ja on hyväksytty useissa eri kauppias laitoksia. Kun kauppa on tehty, kortinhaltijan allekirjoittaa kuitti osoittaakseen hyväksyntänsä maksaa liikkeeseenlaskijan.

On olemassa kahdenlaisia ​​luottokortteja, vakuudellisten ja vakuudettomien. Turvattu luottokortti on yksi, joka on turvattu talletus huomioon kortinhaltijan. Hänen täytyy tallettaa jopa 200% hänen haluttua luottorajan, tai liikkeeseenlaskija voi pyytää vain pienemmän määrän talletuksen.

Huolimatta talletus, kortinhaltijat odotetaan säännöllisiä maksuja kuin talletetun määrää ei voida käyttää kuukausimaksut eikä sitä voi peruuttaa, kun kortti on vielä aktiivinen tai auki. Kun useita maksuja, alkuperäinen talletus lopulta palautetaan. Talletus toimii turvallisuuden kortinhaltijan 's luotto ostot. Suojattu luottokortit ovat korkeammat vuosikorkoon (APR), palvelumaksut ja palkkiot koska useimmat kiinnitetty kortinhaltijat ovat ne, jotka eivät ole oikeutettuja vakuudettomia luottokortteja vuoksi huono luottokelpoisuuden .
Se on ainoa vaihtoehto heille, ja se antaa heille mahdollisuuden rakentaa niiden maineen uudelleen ja palauttamaan luotto pisteet ja luotonantajan 'luottamusta niihin. Ihmiset, jotka eivät ole käytettävissä luottotietoja tarjotaan myös turvattu luottokortteja ensiksi.Vakuudettomia luottokortteja, toisaalta, ovat ne, jotka on myönnetty henkilöille, joilla on hyvä luottokelpoisuus. Mahdollinen kortinhaltijan 's velka-tuotto-suhde, ajastaan ​​työnsä, useita tilejä, ja myöhäinen tai jääneiden maksut otetaan huomioon.
Raja perustuu luotto raportit luottotietoyrityksille. Ihmiset, joilla on korkea luotto tulokset saada enemmän luottolimiittejä ja korkojen lasku. Ei ole etukäteen maksuja tarvita, ja vain vuosimaksu on maksettava.
Yhteenveto:

1. suojatussa luottokortti on luottokorttia, joka vaatii talletuksen tilille kortinhaltijan taas vakuudettomia luottokortti ei vaadi etukäteen talletus tai maksu.
2. Suojattu luottokortteja myönnetään ihmisille, joilla on vaurioitunut luottokelpoisuutta ja ne, joilla ei ole mitään luottotiedot vielä samalla vakuudettomia luottokortteja myönnetään henkilöille, joilla on hyvä luottokelpoisuus.