Ero CFD ja TasoitusvedotCFD vs. Tasoitusvedot

Molemmat CFD (hinnanerosopimuksia) ja levitä vedonlyönti kaksi rahoitustuotteita käyttämiä kauppiaat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ottamaan tehtävissä niiden rahoitusmarkkinoilla. Nämä kaksi tuotetta jakavat joitakin yhtäläisyyksiä, ja myös niiden erot.

Yhtäläisyydet ovat monet. Molemmat ovat johdannaisia, samanlainen optioita tai futuureja, käytetään panostaa taustalla taloudellinen tuote, kuten kalusto, tai hyödykkeen. Sekä CFD ja levitä vedonlyönti voidaan käyttää tehdä pitkiä ja lyhyitä positioita. Toisin kuin taustalla tuotteiden, joista ne 'uudelleen joskus johdettu, sekä CFD ja levitä vedonlyönti on vapautettu UK' s 0,5% leimavero.

Toinen piirre molemmat on, että ne voidaan käydä marginaalit, yleensä vaihtelee 10%: sta 20% täydestä määrästä voidaan ohjata. Tämä voi auttaa kauppiaalla doesnt 't on paljon pääomaa kasvattaa paljon rahaa, jos hän' s oikeassa; kuitenkin, myös päinvastainen on totta, ja jos kauppias on väärä, hän voi yhtä menettää yhtä paljon. Jos tällainen odottamaton menetys tapahtuu, vakuuksien tehdään, ja kauppias olisi vastuussa saattamisesta tarvittavat varat hänen huomioon, jos ne weren 't jo siellä.

Välillä on eroja CFD ja levitä vedonlyönti. Yksi ero on hinta. CFD 's osto- ja myyntihinnat kauppaa paljon tiiviimmin, jos ei tarkalleen vastaa johdannaisen ne edustavat, kun taas levitä vedonlyönti' levitä 'on paljon laajempi. Syy (ja toinen ero tuotteiden) on, että leviäminen vedonlyönti hinnat on palkkion rakennettu niihin, joka asetetaan markkinatakaaja. Saat CFD, vaikka kysyä ja tarjous don 't sisältävät palkkion, noin määrän 0,10%, investoinnin veloitetaan elinkeinonharjoittaja aukko, ja taas suljettaessa asema.

Toinen ero on, että leviäminen vedonlyönti voitot ovat vapaita varallisuusverotuksesta, kun taas CFD ovat veronalaisia. Kuten hyvin, levitä vedonlyönti rajoittuu tiettyihin voimassaoloajat, vaikka CFD eivät ole.

Yhteenvetona kaksi (CFD ja levitä vedonlyönti) ovat suosittuja keinoja kauppiaille Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaupan rahoitusmarkkinoita. Kuten 'nähnyt, ne jakavat joitakin ominaisuuksia, ja eroavat muilla aloilla.1. CFD ja levitä vedonlyönti ovat johdannaisia, ja voidaan tehdä marginaalit C sovellettavien Vakuuksien tarvittaessa.

2. Kumpikaan edellyttää UK leimaveroa.

3. hinnat CFD peilin taustalla tuotteita. Levitä vedonlyönti ei.

4. CFD kuuluvat myyntivoittojen verotusta, kun taas levitä vedonlyönti isn 't.