Ero Medicare osa A ja osa B Medicare Osa A vs Osa B

Valitsemalla sairausvakuutus on suurimman osan ajasta työlästä. On olemassa useita julkisen ja yksityisen politiikkaa, jotka tekevät tehtävän vaikea valita paras. Medicare, joka on liittovaltion rahoittama sairausvakuutus-ohjelma, on hyvä valinta. Medicare politiikka on jaettu kahteen tyyppiin: Original Medicare suunnitelma ja Medicare Advantage suunnitelma. Kukin näistä koostuu neljästä osa-alueita: Osa A, B, C ja D.
Molemmat Medicare Osa A ja B ovat liittovaltion rahoittama suunnitelmia mukana eri kattavuus. Osa A voidaan kutsua sairaalavakuutus taas B-osa voidaan kutsua sairausvakuutus. Osa A on vapaa, ja potilaat ei tarvitse maksaa palkkion kattavuutta. Tämä mekanismi kattaa laitoshoitoa, hoitotyön tilat, sairaalan tiloissa, ja kriittisen pääsy sairaaloihin. Osa A kattaa myös kotisairaanhoidon ja saattohoidon.
Osa B vakuutus kompensoi kaikki lääketieteellisesti tarvittavat tarvikkeet ja palvelut. Ihmiset täytyy maksaa lisähintaa jotka käyttävät B osan kattavuus. Osa B vakuutus kattaa avohoidon fyysinen / toimintaterapeuttien, lääkäri 's palveluja, ja kotihoidon.
Saamiseen Medicare kattavuus, pitäisi olla 65 vuotta ja on maksanut sosiaaliturvamaksuja tai Railroad eläkerahasto kun he työskentelevät. Tämä käytäntö on myöntää myös vammaisille henkilöille alle 22-vuotiaita ja myös niille, jotka saavat sosiaaliturvaetuuksia takia eläkkeelle tai vamma.

B osan, ei tarvita mitään Social Security opintopistettä. Osa B on vain valinnainen ja käsittää lisäetuja, jotka eivät kuulu A osassaYhteenveto:

1. Sekä Medicare Osa A ja B ovat liittovaltion rahoittama suunnitelmia, jotka tulevat eri coverages.
2. A-osa on vapaa, ja potilaat ei tarvitse maksaa palkkion kattavuutta. Ihmiset täytyy maksaa lisähintaa jotka käyttävät B osan kattavuus.
3. Osa A voidaan kutsua sairaalavakuutus taas B-osa voidaan kutsua sairausvakuutus.
4. Osa A kattaa laitoshoitoa, hoitotyön tilat, sairaalan tiloissa, ja kriittisen pääsy sairaaloihin. Osa A kattaa myös kotisairaanhoidon ja saattohoidon. Osa B vakuutus korvaamaan kokonaan lääketieteellisesti tarvittavat tarvikkeet ja palvelut. Se kattaa myös avohoidossa, fyysinen / toimintaterapeuttien, lääkäri 's palveluja, ja kotihoidon.