Ero Visa ja MasterCardVisa vs MasterCard

Taloudessa joka perustuu lähinnä luotto järjestelmä, kannattaa olla viisas kuluttaja ja käsitellä luottokortilla yritys, joka antaa sinulle parhaan joukko etuja. Tämä on juuri se syy, miksi sinun täytyy tehdä vertailu eri luottokorttiyhtiöt käytettävissä '' joista kaksi on Visa ja MasterCard.

Voit aloittaa heti, tässä 'sa nopeasti taustalla, miten nämä kaksi luottokorttiyhtiöt alkoi. MasterCard on perustettu vuonna 1966, ja ne ovat monikansallinen yhtiö käsittelee maksujen käsittelyä pankkien ja kauppiaiden. Paitsi luottokorteista, MasterCard maksukortteja voidaan myös käyttää ostosten.

Visa, toisaalta, on kalifornialainen yritys, joka perustettiin vuonna 1970, ja nimi tulee sanoista Visa International Service Association. Niitä pidetään maailman 'suurin vähittäiskaupan sähköinen maksaminen verkko' ', joka käsittelee maksujen välillä kauppiaiden, yritysten, kuluttajien ja jopa valtion yksiköille. Ne tarjoavat myös pankkikorttien lisäksi luottokortteja.

Sinun pitäisi ymmärtää, että sekä Visa ja MasterCard eivät itse niitä luottokorttien myöntämisestä kuluttajille. Sen sijaan he neuvottelevat perustaminen maksujärjestelmän pankkien välillä, kauppiaat ja muut liikelaitokseen ympäri maailmaa.

Oli aika, jolloin Visa hyväksyttiin lisää myymälöitä ympäri maailmaa verrattuna MasterCardin, mutta tämä ei enää ole. Tänään, MasterCard hyväksytään missä Visa korttimaksut käsitellään. Turvallisuuden kannalta ostoksia verkossa, Visa tarjoaa 'Verified by Visa' järjestelmään, kun taas MasterCard käyttää 'SecureCode' järjestelmä. Sekä Visa ja MasterCard tarjoavat myös palkkiojärjestelyjä joita voit hyödyntää tehdessäsi ostoksia.Korko on kuitenkin jotain, joka määräytyy oman pankin '' niin aina vertailun Visa ja MasterCard tarjoamien eri pankkien.

Yhteenveto:

1. MasterCard on perustettu vuonna 1966, kun taas Visa perustettiin vuonna 1970.

2. MasterCard 's pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, kun taas Visa on sen tärkein paikalla San Franciscossa, Kaliforniassa.