Ero EBIT ja EBITDAEBIT vs EBITDA
On olemassa erilaisia ​​termistöjen käytetään toimintaedellytykset, joita käytetään mittaamaan ja arvioimaan kannattavuutta asemaa liiketoimintaa. Voit myös käyttää niitä verrattuna muihin yrityksiin samalla alalla kuin se poistaa väestön kirjanpidon ja taloudellisia päätöksiä. EBIT ja EBITDA ovat esimerkki kannattavuusmittarit, joita käytetään analysointia ja vertailua.

Tulos ennen korkoja ja veroja (EBIT)
Rahoitusanalyytikkojen ja asiantuntijat liittyvät usein Tulos ennen korkoja ja veroja (EBIT) liiketulokseen, koska niiden arvot ovat hyvin samankaltaisia ​​ja niitä voi käyttää vaihdellen aiheuttamatta mitään kirjanpito eroavaisuuksia. Kuitenkin Yhdysvalloissa, SEC (Security and Exchange Commission) kielletään suora vertailu tuotot ja EBIT, koska tietyt oikaistu liiketulos eivät kuulu tuotot. Sen sijaan komissio neuvoo käyttämään nettotulos, joka on esitetty selvitys toiminnan, jotta EBIT paremmin yhteensopiva GAAP liittyviä lukuja.

Tulos ennen rahoituseriä, veroja ja poistoja (EBITDA)
Tämä toimenpide käyttävät usein pääomavaltaista tai omapääoma yrityksiä jossa poistot lasketaan hyvin usein, esimerkiksi tietoliikenneyhteyden tai apuohjelman liiketoimintaa. Syynä on, että poistot näistä yrityksistä ovat erittäin korkeat ja ne maksavat hyvin suuria lainojen korot, jotka jättävät nämä yritykset negatiivinen voittoja. Tämän seurauksena analyytikot vaikea laskea yrityksen arvo takia nämä negatiiviset luvut, ja niin, ne saattavat tukeutumista EBITDA edustaa voittoa todella käytettävissä maksaa pois lainan määrää. Siksi se näkyy alussa tuloslaskelmaan, ja aiheuttaa positiivisen lukuja käytetään yleisesti arvonmääritysmallit.

Kirjanpito Poistot
EBIT sanoista tulos ennen korkoja ja Tax, kun taas käyttökate sanoista Tulos ennen rahoituseriä, veroja ja poistoja. Vaikka nämä toimenpiteet eivät ole vaatimusta GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), mutta, osakkeenomistajille ja muille sijoittajille käyttää sitä arvioida yrityksen arvo. Kuten nimestä voi päätellä, EBIT edustaa liikevoitto yrityksen ennen korkoja ja veroja, mutta huomioidaan poistoista. Toisaalta, käyttökate laskee voitot huomioidaan varten poistoilla.

Edustus Todellinen Tulos
Yritykset, joilla on hyvin pieni investoinnit mieluummin käyttää käyttökatteen yli EBIT koska arvo doesnt 't todella merkitystä heille. Siksi analyytikot ja taloudelliset asiantuntijat voivat käyttää EBITDA arvioida yritysten saman alan jossa tulokset käyttöomaisuusinvestointien tulosuhteen suunnilleen sama.Toisaalta, hyöty käyttämällä EBIT yli EBITDA piilee siinä, että se hyvittää käyttöomaisuusinvestointien (Investoinnit) kautta poistojen jossain määrin. Poistot määrä on todella herkkä mitta Käyttöomaisuusinvestoinnit kuin se koskee omaisuus että ostetaan aikana useita vuosia. Siksi EBIT antaa paremman edustuksen todellinen tulos verrattuna EBITDA, ja on parempi mitta lainanantajille.

Kohtuulliset toimintamalli arviointi ja päätöksenteko
Menetät perusperiaate objektiivisuuden kun käytät EBITDA laskea yrityksen arvo, koska tarkoituksena ennustamiseen arvioidun ilmaista rahaa on määritellä, missä määrin luottoriskin. Vaikka luottoriski vähentää suuremmassa määrin ennakoimalla suurempia voittoja, mutta sen ei 't otettava huomioon riippuvuus pääomatuloja käytettäväksi välineitä voittoa. Joten, riski on aina olemassa, mutta sen ei' t muoto osa koko liiketoiminnan riski, jota käytetään liike-arvioinnin ja päätöksenteon prosessi.