Ero AMC ja TERAMC vs TER

'AMC' ja 'TER' ovat termejä alalla varastoinnista ja investointeihin erityisesti alalla rahaston maksuja.

Yhteensä (TER lyhyen) on mittauksen arvioiden rahaston 's käyttökustannukset muodossa prosentteina. On myös nimitystä hallinta' s kokonaiskulusuhde tai enemmän epävirallisesti kuluksi suhde. Laskenta löytämisessä kokonaiskulusuhde tehdään jakamalla rahaston 's kokonaiskustannuksia sen varojen. Luku, sitä laskettaessa on ilmaistu prosentteina kuin kokonaiskulusuhde.

Taseen loppusumma on helppo tietää, koska on olemassa lausuntoja ja kirjaa käyttää viitteinä. Kuitenkin kokonaiskustannukset ovat toinen tarina. On olemassa paljon osia, jotka muodostavat kokonaiskustannuksista rahasto. Jotkut näistä ovat: johto tai sijoitusneuvontaa maksut, palkkiot, kuluihin ja palkkiot kuten hallinnolliset kulut, 12b-1 jakelupalkkioihin, kauppa palkkiot, oikeudenkäyntikulut, ja tilintarkastajien palkkiot. Annual hallinnointipalkkio (tai AMC) sisältyy myös kokonaiskustannuksista kuten muut kulut, kuten osakkeen rekisteröinti ja huoltajan maksuja.

Kuitenkin TER doesnt 't sisältävät palvelumaksut ja suorituskykyä maksuja.
On tärkeää määrittää ja tietää kokonaiskulusuhde of sijoitusrahaston koska se osoittaa, kuinka paljon voittoa, etua tai paluu mainitusta rahastosta. Yksinkertaisesti sanottuna, ensimmäinen paluu varat miinus TER-luku näyttää sijoittaja 's voitto tai hyötyä rahastosta.

Sijoittajat suosivat kokonaiskulusuhde kuin tarkempi muoto mittauksen verrattuna vuosittaisen hallinnointipalkkio. Kannan kokonaiskustannukset näyttää enemmän terveellistä kuvan verrattuna muihin tyypin, ja AMC on vain osa kokonaiskustannuksista. Kokonaiskulusuhde ei julkaista mitään lausuntoa tai kirjaa toisin kuin vuotuinen hallinnointipalkkio.Vuosittainen hallinnointipalkkio on yksi komponenteista yhteensä kustannusten rahasto. AMC on maksu tekemä rahalaitoksessa tai edustajia, jotka hallinnoivat sijoitustilit yksittäisten sijoittajien. Tämä maksu on yleensä kerätään rahastonhoitajana, pörssimeklari tai taloudellinen neuvonantaja. Tavallinen n vuotuisen hallinnointipalkkio on 0,5% ja 1. 5% riippuen koosta investointeja ja aste tai merkityksen neuvon, jonka sijoittaja. Olettaen prosentuaalisesti eniten lataustavalla tavanomainen jakautuminen maksu on tämä: 2/3 prosenttia tai (1%) menee tutkimukseen, palkat ja kustannukset Rahaston hallinnoinnista ja loput (0,5%) on varattu että trail provision 'huoltokulut.' Reitti komissio on kiistanalainen maksu, mutta se on maksanut investointi rahastoyhtiöitä taloudellisia neuvonantajia.

Toisin kuin TER-luku, vuotuinen hallinnointipalkkio on julkaistu lausuntoja ja kirjaa erityisesti lausuntoja, jotka vaativat sijoittaja julistaa hänen varoihin ja velkoihin.

Yhteenveto:

1. Kulujen kokonaissuhde ja vuotuinen hallinnointipalkkio on kaksi suhteellisesti, kun se tulee varastointivelvoitteita ja investointeihin.
2. Kaikkiaan liikekulusuhde on mittaus prosenttiosuuden määrittämiseksi voitto sijoittajan rahastosta. Sen sijaan vuotuinen hallinnointipalkkio on vain osa kokonaiskustannuksiin, yksi osa laskettaessa TER-luku.
3. TER esittelee hyötyä rahastosta ja on sen vuoksi pidettävä tapa mitata omaisuutta. 4. Samaan aikaan vuotuinen hallinnointipalkkio voidaan pitää velaksi, koska se kuuluu kokonaiskustannuksista.