Ero Grant ja lainanGrant vs Loan

Hallitus, rahoituslaitoksia, ja yksityiset tahot tarjoavat taloudellista tukea muiden hallitusten, yritysten, järjestöjen ja yksilöiden kuten opiskelijat, tutkijat, tai kasvattajien auttaa heitä rahoittaa yrityksiä, projekteja, koulutus, ja muut pyrkimyksiä. Nämä annetaan ulos avustuksina ja lainojen.

Avustus on rahamäärä, jotka hallitus tai yksityinen taho rahoittaa aiheuttaa tai henkilö. Se on taloudellinen tuki yhden valtio toiseen tai hanke, joka hyödyttää yleisölle. Lisäksi laajennetaan opiskelijoille auttaa heitä rahoittaakseen opintonsa. Sen ei tarvitse maksaa takaisin, mutta sillä on monia vaatimuksia, ja opiskelijoiden on täytettävä ne saada. Kahdenlaisia ​​opintorahan ovat liittovaltion tarvelähtöinen Pell Grant ja opettajankoulutuksen apu College ja Higher Education, joka ei perustu tuloihin vaan edellyttää, että vastaanottajat opettaa koulu pienituloisten opiskelijoiden valmistumisen jälkeen.

Siellä 'sa paljon kilpailua avustuksia, ja opiskelijat, jotka soveltavat seulotaan mukaan sukupuoli, tulotaso, ja muut rajoitukset toimielimen, joka antaa avustuksia. On myös tietty määrä rahaa, että avustus tarjoaa, ja se joskus voi maksaa yleisestä kustannukset koulutus, joka on erilainen kuin laina, jossa voi hakea minkä tahansa määrän.

Laina on rahamäärä antama rahoituslaitos, kuten pankki tai valtion tai yksityisen viraston, jossa yritys tai yksittäinen, joka on maksettava takaisin tietyssä määräajassa ja jossa on kiinnostusta. Se on yleinen tapahtuma pankkien välillä ja yritysten, mutta myös laajennetaan henkilöitä, kuten opiskelijoille, joilla ei ole valmiuksia tukea heidän koulutustaan. Vaikka se on myös korolliset korko on alhaisempi kuin muita lainoja.Takaisinmaksu aikataulu on myös erilainen, koska se pannaan kunnes opiskelija ei enää koulussa. On olemassa kolmenlaisia ​​opintolainoja; liittovaltion korkotukilainaan, liittovaltion veroton laina, ja yksityisen opintolainoja. Lainat ovat helppo hankkia ja on vähemmän kilpailua. Saadakseen sen, opiskelijan 's ja hänen vanhemman' taloudellinen tila katsotaan varsinkin jos hän hakee liittovaltion rahoittama laina. Opintolainoja muista yhteisöistä on vähemmän tiukat vaatimukset.

Yhteenveto:

1. Sekä avustukset ja lainat annetaan opiskelijoille auttaakseen rahoittamaan koulutukseen. Vaikka avustuksia Don 't on maksettava takaisin, lainat on maksettava takaisin sen jälkeen, kun opiskelijat lopettaa niiden koulutus.
2. Apurahat ovat vaikea saada, koska monet opiskelijat, jotka hakevat niitä, kun lainat ovat helpompi saada, koska ne ovat velkoja, jotka on maksettava takaisin.
3. Avustukset ovat tiukempia vaatimuksia, ja jokainen hakija on valittu huolella, kun lainat edellyttävät vähemmän hakijoilta.
4. kiinteä summa annetaan opiskelijoille, jotka saavat avustuksia, kun he voivat saada minkä tahansa määrän, kun he saavat lainaa.