Ero uudelleenjärjestely ja uudelleenjärjestelyRakenneuudistus VS uudelleenjärjestely

Rakenneuudistus voi tarkoittaa jotakin seuraavista asioista:

Prosessi uudelleenjärjestely yrityksen 's omistuksessa juridinen tai toiminnan rakenne, jolla parannetaan yrityksen tai lisätä voittojaan markkinoilla.

 Se voi myös merkitä muutosta omistuksen jakautumisen tai muuttaa liiketoiminnan kuten buyout tai konkurssi.

 Kolme muut ehdot voivat tarkoita sen merkityksen: rahoituksen uudelleenjärjestely, velkasaneeraus, ja yritysjärjestelyihin.

Koko prosessi rakennemuutoksen perustuu ratkaiseva päätös siitä asemoida yrityksen tai tallentaa sen joko myymällä osan yhtiön sijoittajille tai vähentää palveluita tai huolehtimista rahoitusvelat. Voit suorittaa tämän vastuun, joko yritys palkkaa taloudellisia ja oikeudellisia neuvonantajia tai uuden toimitusjohtajan tehdä päätös.

Uudelleenjärjestelyt ottaa valvontaan konkurssiin tai taloudellisesti epävakaa yritys ilmaisemalla uudelleen varat ja velat. Siihen liittyy keskusteluja velkojien noin palauttamista niin, että toistuminen rahoituslainasummiin minimoituu. Uudelleenjärjestely voi viitata myös myyntiä tai fuusion yritys, joka liittyy omistuksen muutosta, oikeudellisten ja hallinnan tason muutoksia, sekä varastojen muutos. Se on oikeuden valvonnassa muodollinen prosessi, joka karsii yritys 's talouden, kun se joutuu konkurssiin. Aikana, jolloin yhtiö hakeutuu konkurssiin ja tuomioistuimen tarkastaa sen, yhtiö on säästynyt velkojat. Uudelleenjärjestelyt voi esiintyä myös hyödyntää minkään muuttuneen verosäännökset. Tämä tuo mukanaan oikeudellista sekä yritysten rakenteellisia muutoksia yrityksen mukana. Yksi tavoitteista uudelleenjärjestely on maksaa velkojille niin paljon velkaa summan kuin mahdollista, ja myös uudistaa yhtiön 'johdon, toiminnan ja talous pitäen mielessä, että sama ongelma (konkurssin) ei toistu.

Erot rakennemuutos ja uudelleenjärjestely:

1. Rakenneuudistus on tehtävä, jotta organisaation kannattavaa, jotta se saavuttaa

Nykyinen markkina-standardeja. Uudelleenjärjestelyt tarvitaan vakauttaa yritys, joka on

uhkaa konkurssi.2. Laillinen ja taloudellinen neuvonantaja tai uusi toimitusjohtaja on vuokrattu huolehtia yrityksen aikana

rakennemuutos. Aikana uudelleenjärjestely, koko prosessi tapahtuu alle

valvonnassa tuomioistuimen huolehtia oikeudellisten ja johdon rakenteellisia muutoksia.

Yhteenveto:

1. Rakenneuudistus varmistaa, että yritys tulee tehokkaampi ja paremmin organisoitu.

Se keskittyy ydinliiketoimintaansa ja huolehtii muuttunut strategisten ja taloudellisten

suunnitelmia.

2. uudelleenjärjestely varmistaa, että uusia mahdollisuuksia avataan, on nousu

voitot, ja päivitetään oikeudelliset ja taloudelliset suojaukset annetaan yrityksille aikana