Ero Jumala ja herraGod vs lord

Uskonnollisessa yhteydessä Herra on otsikko, jota käytetään eri jumalia ja jumalat. Lord viittaa usein kaikkivaltias tai luoja tai pelastaja ihmiskunnan. Jeesus on usein kutsutaan Lord useammin silloin häntä kutsutaan Jumalan. Herra on yksi, joka hallitsee yli muiden.

Jumala on myös nimitystä ylin. Vaikka voi olla vain muutama herroja? jotka pidetään päällä toisten, on monia jumalia. Yksi voi törmännyt jumala vaurauden, jumala onnen, rakkauden Jumala tai kuoleman jumalana, vain muutamia mainitakseni.

Sen lisäksi, että uskonnollinen konnotaatio, herra käytetään yleensä henkilöille, jotka ovat korkeampi sijoitus yhteiskunnassa. Herra on otsikko suonut henkilöitä jotka hallitsevat muita. Ministerit ja aiheista yleensä kutsutaan kuningas Herrana. Se on myös otsikko, joka liittyy feodaalinen teho. Henkilöt ovat lahjoittanut feodaaliperinteistä pelejä, kuten Baron kutsutaan usein herrojen. Herra on myös termi, jota käytetään osoittamaan tuomaria tietyissä maissa.Mitä niiden etymologia, Jumala tulee heprean Elohim ja Kreikan Theos. Herra on sana, joka tulee kreikasta Kurios heprean Adonai. Herra liittyy myös Old Englanti? Sana 'hlaford', joka tarkoittaa hallitsija tai isäntä.

Englanti kielellä, se oli raamatunkääntäjät joka ensimmäisenä käytti sanaa herra. Sana Jumala käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 6.-luvulla.

Yhteenveto

Lord viittaa usein kaikkivaltias tai luoja tai pelastaja ihmiskunnan. Herra on yksi, joka hallitsee yli muiden. Jumala on myös nimitystä ylin.

Vaikka voi olla vain muutama lordit joka pidetään päällä toisten, on monia jumalia.

Sen lisäksi, että uskonnollinen konnotaatio, herra käytetään yleensä henkilöille, jotka ovat korkeampi sijoitus yhteiskunnassa.

Herra on myös otsikko, joka liittyy feodaalinen teho. Se on myös termi, jota käytetään osoittamaan tuomaria tietyissä maissa.