Ero Oscar ja OscarOscar vs Oscar

On olemassa kaksi hyvin arvostetun vt lukeutui palkinnon antaa elimet tai seremonioita viihdemaailman. Ne ovat Golden Globe ja toinen on nimeltään Oscar. On hyvin selvä ero näiden kahden välillä. Ongelmana on, että jotkut ihmiset nimeä toinen kolmas palkinto, jota he kutsuvat Oscarin. Todellisuudessa Oscar on sama kuin Oscar. Jälkimmäinen on vain suositumpi ja useammin käytetty termi kuin Oscar viitata yhteen ja samaan palkinnon.

Historia Oscar on hyvin rikas. Se alkoi vuonna 1927 kohteliaisuus AMPAS, tunnettu Academy of Motion Picture Arts \u0026 amp; Sciences. Tämän pitkä juoksurata kirjaa mainetta ja glamouria, se kopioidaan enemmän arvostettu palkinto kuin Golden Globe. Palkinnot jaetaan viihdyttäjiä, johtajat, henkilöstö, miehistön, näyttelijöitä samankaltaisia ​​24 eri ryhmiin pelkästään elokuvien tai elokuva -aiheiset työtä. Nimitys- ja äänestäminen prosessit ovat erittäin ikävä loppuun, koska on olemassa yli 6000 yksittäisiä jäseniä AMPAS joka arvioi ehdokkaat eri teilataan luokkiin. Vuodesta 1992, Oscar on lavastettu Hollywood Kodak-teatteri.On todella paljon puhetta ja argumentteja siitä, miten nimi Oscar tuli olla. Bette Davis, ensimmäinen naispuolinen presidentti AMPAS, sanoi, että hän keksi termin Oscar nimestä hänen ensimmäinen miehensä '' Harmon Oscar Nelson. Toiset myös sanoa, että se oli yksi AMPAS 'ensimmäinen sihteereiksi Margaret Herrick joka nimesi Oscar Oscar jälkeen Oscar Pierce kuka on hänen serkkunsa todellisessa elämässä. Sen lisäksi nämä teoriat on vielä paljon suunnattomia ja vahvistamaton tarinoita root Oscar nimen.

Kuitenkin Academy Awards tai Oscar ovat todella korkeat palkintoja sovi niille, jotka ovat menestyneet ammattialalla elokuvateollisuudessa. Vaikka ne ovat kaksi nimeä, jotka viittaavat yhteen ja samaan palkinnon, on vielä joitakin pieniä eroja, kuten nämä.

1. Oscar on enemmän muodollinen ja alkuperäinen termi annetaan palkinnon verrattuna Oscar, joka on yleisesti käytetty, sitä enemmän suosittu ja uudempi termi saman palkinnon.