Ero Degree ja MajorDegree vs Major

Ansaita korkeakoulututkinnon ei ole tavallinen saavutus. Se vie paljon sitkeyttä, kovaa työtä ja itsekuria loppuun kurssin. Mutta monet ylioppilaita, jotka haluavat mennä college usein saada sekoittaa termejä käytetään tunnistamaan sellainen aste henkilö on ansainnut. Useimmat heistä kysyä, mikä tekee määrin erilainen kuin suuri.

Hämmennys on perusteltua se, että ne ovat usein kietoutuvat toisiinsa, kun ihmiset käyttävät niitä. Esimerkiksi poikamies 'tutkinto biologian että henkilöllä keskittyi tieteen biologian, joten ihmisillä on taipumus ajatella ne ovat samoja, joita ne eivät itse asiassa ole. Ja niin miten ne ovat erilaisia?

'Tutkinto' on yleisluonteinen, jota käytetään kuvaamaan korkeakoulun opetusta. Voidaan sanoa, että henkilöä, joka opiskelee yliopistolla yrittää ansaita jonkin verran. Merkittävä, sen sijaan, on erityinen ohjelma tai koulutusaloittain. Pääaineena tietystä aiheesta tarkoittaa hallitseminen kaikki siitä. Vain liittyviä tietoja ja osaamista tarjotaan opiskelijoille: ei sen enempää eikä vähempää. Että 'Siksi se' s tärkeää opiskelijoiden valita suuren tai koulutusaloittain jos he haluavat tulla asiantuntijoiden tiettyjä aiheita kuten biologiaa tai psykologiaa.

Korkeakoulututkinnon eroaa myös merkittävä suhteen sovelluksen. Koska tutkinto on yleinen termi, ihmisiä eri suurten voivat käyttää samaa otsikko kunhan ne kuuluvat samaan koulutusaloittain. Yksi esimerkki on termi kandidaatti. Pääaineopiskelijat suunnittelu, biologia, ja jopa hoitotyön kaikki kuuluvat tieteiden alalla. Siksi niitä kaikkia voidaan kutsua suorittaneelle tieteessä.Termiä 'merkittävä' käytetään ainoastaan ​​henkilöille opiskeluun tietyn aiheen. Kun yksilö suurten yhtiöiden biologian, hän voi 't väittävät olla samanlaisia ​​tietoa tekniikan vaikka biologian ja tekniikan ovat molemmat tieteenaloilla. Näin ollen sana suuret käytetään eristää suorittaneelle jotka kuuluvat samaan yleiseen koulutusaloittain. se 's miksi merkonomien ansaita poikamies' tutkinto tieteen ja vastaava pääaineena sivukonttoria kuten tekniikan tai imettäville määrittää osaamisalueita.

On olemassa myös useita erilaisia ​​aste: associate, poikamies, ja jatko. Yhdistävät astetta annetaan kurssien, joihin tarvitaan vain kaksi vuotta aikaa loppuun, kun taas kandidaatin vaatii yleensä neljä. Post opintoja tehdään ihmiset, jotka haluavat hakea kehittynyttä osaamista. Toisaalta, on olemassa vain yhdenlaista suurten ja yksilöitä, jotka etsivät useita astetta suurten yhtiöiden pitäisi tutkia niitä yksi kerrallaan.

Yhteenveto:

1. 'Degree' käytetään usein yhteistuumin 'suurten'.
2. 'Degree' on yleinen termi, jota käytetään korkeakoulun koulutus-, kun taas 'suuret' on erityinen koulutusohjelman.
3. aste voi käyttää opiskelijoiden kanssa eri suurten, kun taas sana tärkeä on yksinoikeus yhdenlaista ryhmä, joka on erikoistunut tietyllä alalla.