Ero Blackberry pelikirjan ja Apple iPadBlackberry pelikirjan vs Apple iPad

IPad luonut kaikki uudet paikkansa gadget markkinoilla laite, joka on jossain välillä puhelimen ja tietokoneen. Se on rajalliset mahdollisuudet verrattuna tietokoneeseen, mutta on tarpeeksi hyvä multimedia-alustan. Pelikirjan Blackberry on laite, joka on kerran kopioidaan Blackpad koska se on tarkoitus olla kilpailija iPad. Tärkein ero niiden välillä on suuri kuin pelikirjan on pienempi kuin iPad. On pienempi on se etu, että enemmän kannettavia ja helpompi pitää kädessä, kun taas suurempia iPad hyötyy isompi näyttö; 9 tuumaa ja pelikirjan 's 7 tuumaa.

Kuten useimmat ihmiset tietävät jo, eri laitteet käyttävät eri käyttöjärjestelmissä. IPad on IOS kun pelikirjan on Blackberry 'Tablet OS. IOS on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on olemassa paljon sovelluksia se. Toisaalta, Blackberry' s tablet OS on hyvin uusi ja on muutaman ohjelmistosovelluksia sitä, vaikka se on sanonut, jotta yhteensopivuus Blackberry 's älypuhelin OS. suuri ongelma, että useimmat ihmiset ovat iPad on sen puute Flash-tuki. ohjekirja on selain, joka tukee Flash ja jopa HTML5 ja on lähempänä kokemus Internetin selailuun tietokoneella.

Liitettävyys molempien laitteiden saavutetaan pääasiassa kautta langattomat sovittimet, joka tukee kaikkia virtoja standardeja. IPad on yliotteen tällä alueella, vaikka sillä on olemassa malleja, joissa 3G-ominaisuudet, jotka voivat olla vaihtoehtona, kun WiFi ei ole käytettävissä. Se voi maksaa hieman enemmän, mutta joillekin ihmisille se voi olla ainoa tapa edetä.Siitä on tullut standardi useimmissa laitteissa nykyään on ainakin yksi kamera, mutta monet on kaksi; yksi takana ja toinen edessä. Pelikirjan on korkearesoluutioinen kamera takana, mutta, etenkin, on 3 megapikselin kamera edessä. Sen lisäksi videopuhelut, se voi palvella hyvin kuvaamiseen kuten turhamaisuus laukausta. IPad ei ole kameraa tapaisena joten kuvan ottamiseen tai videopuhelut on heti pois kuvasta.

Yhteenveto:

IPad on suurempi laite kuin pelikirjan

IPad on IOS kun pelikirjan on Blackberry Tablet OS

IPad puuttuu Flash-tuki, kun pelikirjan on se

IPad on 3G-ominaisuus, kun pelikirjan doesnt 't

Pelikirjan on kaksi HD-kamerat, kun iPad on vain yksi