Ero 2G ja 2. 5G2G vs 2. 5G

Matkapuhelimen tekniikat hahmotellaan sukupolvien, jossa kukin sukupolvi on erilaiset tekniikat ja erilaisia ​​ominaisuuksia. Jos parannukset eivät ole todella erittäin merkittävä, on usein luonnehdittu puolen vaiheita. Tämä pätee 2G ja 2. 5G. Suurin ero 2G ja 2. 5G on täytäntöönpanon pakettikytkentäisyyteen joka on mitä käytetään tietokoneverkoissa. Pääpaino 2G on puhepalvelut ja hyödyntää piirikytkentäisen pääasiassa.

Edut että 2. 5G tarjoaa ovat seurausta edellinen ero. Pääasiassa, lisääntynyt datan nopeus vaihtelevat 56 kbps ja 115kbps. Nopeuksia ei todellakaan tarvita, jos vain käyttää kännykkään äänipuhelut tai tekstiviestejä. Mutta lisääntynyt nopeudet myös avannut uusia palveluja kuluttajille.

Ehkä tärkein palvelu 2. 5G on surffailusta kautta WAP. WAP on yksinkertaistettu versio sivustoja, jotka ovat välttämättömiä, koska matkapuhelimet tuolloin voineet tehdä koko web-sivuja vuoksi hyvin heikko laitteisto. Vaikka hyvin yksinkertainen, se silti tarjosi perustason web vuorovaikutusta, joka ei ollut saatavissa asti sitten.

Toinen uusi ominaisuus, jonka 2. 5G on kyky lähettää ja vastaanottaa kuvia ja videoita MMS tai Multimedia Messaging Service. Tämä käyttää pakettivälitteisen verkon, melko paljon kuin internetin toimittaa multimediasisällön yhdestä puhelimesta toiseen. Tämä palvelu ei ole mahdollista ilman uutta 2. 5G teknologioita.Hyppy 2G 2. 5 ei ole oikeastaan ​​merkittävä asia telealan koska se on vain päivittää olemassa oleviin 2G infrastruktuureja. Se tarvitsee vain yhteensopivia puhelimia ja muutamia muutoksia tukiasemille. Mutta uusia ominaisuuksia toteuttaessaan tekevät erittäin kannattavaa sekä telealan ja tilaajille.

2. 5G luokiteltiin sellaisiksi, koska se ei oikeastaan ​​riittävästi nopeutta kuin todellista 3G tekee. Se käyttää myös lähetinten ja muuta infrastruktuuria vanhempi 2G-verkkoja. 3G tyypillisesti toimii eri taajuudella kuin 2G ja 2. 5G käyttää, jolloin matkapuhelimia vaihtaa yhdestä toiseen, kun pystyy.

Yhteenveto:

2. 5G toteuttaa pakettikytkentätekniikoita yhdessä piirikytkentäisen 2G

2. 5G on paljon nopeammin tiedonsiirtonopeudet kuin 2G

2. 5G on rajoitetusti surffailusta vaikka 2G ei