Ero Android 3. 1 ja 4. 0Android 3. 1 vs Android4. 0

Android on tällä hetkellä suosituin mobiili käyttöjärjestelmä kilpailee menestyksekkäästi älypuhelimen jättiläinen Apple. Joskus päivitykset Android-ohjelmisto voi olla vakavasti ihmeellinen ja vallankumouksellinen. Let 's tarkistaa perus erot kahden Android' suosituimmista versioiden C Android Honeycomb 3. 1 ja Ice Cream Sandwich 4. 0 tarkistaa, kuinka korkealle uusi lisäys on leaped yllä edeltäjänsä.
Android 3. 1 tunnetaan Honeycomb ja julkaistiin virallisesti maaliskuussa 2011. Android 4. 0 julkaistiin samana vuonna lokakuun. Ensimmäinen Android 4. 0 Ice Cream Sandwich ollut saatavilla Samsung Galaxy Nexus luurin. Tärkein syy ottaa käyttöön Honeycomb 3. 1 oli suunnitella hyvä käyttöjärjestelmä Android tabletteja. Tärkein prioriteetti molemmat näistä käyttöjärjestelmistä oli, että ne käytettäisiin suurempia seulotaan kosketusnäyttölaitteet.

Molemmat käyttöjärjestelmissä on pehmeät avaimia Back, Koti ja Viimeaikaiset sovellukset ja molemmat tarjoavat muokattavissa aloitusnäkymää, joita käyttäjä voi muokkaajalle mukaan hänen makua ja laittaa pikakuvakkeita sovelluksia ja widgetejä. Liikkuminen näiden aloitusnäyttöjen puhua näyttävää 3D-kokemus. Luettelo äskettäin sovelluksia voidaan nähdä molemmat versiot Android. 'Roboto' kirjasintyyppi otettiin käyttöön Android 4. 0. Tarkempaa näytöt jossa se käytetään. Tämä ei ollut läsnä Honeycomb 3. 1.

Etuna Android 4. 0 on se, että siinä on 'avoin mikrofoni' kokemus ja he voivat vastata niiden puheluihin, tutustu ilmoitukset ja selata musiikkitiedostoja kuunnellen musiikkia ja ei tarvitse avata näytön näitä toimintoja varten. Jos 'uudelleen Android 3. 1, nämä toimet ei voi suorittaa, ellei lukitusnäytön on auki. Kamera soveltaminen Android 4. 0 on parannettu ja voi käyttää kameraa sovellus suoraan lukitusruudusta. Tämä ei ollut esillä in Honeycomb 3. 0. lisäksi kamera app myös 'live Effects' Android 4. 1 ja pystyy korvaamaan taustan kuvia tai videoita toisen kuvan ja hankittu suuri valitus käyttäjiltä. Tämä ominaisuus ei ole löytyy Honeycomb 3. 1.Uusi ohjelmisto Android on varmasti varteenotettava päivityksen. Mutta ei ole mitään syytä käyttäjille mennä ulos ja ostaa uusi laite vain, koska se tukee Android 4. 0. Ja Honeycomb käyttäjät voivat odottaa, kunnes he saavat käsiinsä Jellybean tai KitKat käyttöjärjestelmää kehittyneempiä Android OS.

Tärkeimmät erot Android 3. 1 ja 4. 0:

Android 3. 1 otettiin käyttöön Android tabletteja, kun taas Android 4. 0 esiteltiin pitäen mielessä vaatimukset sekä tablettien ja älypuhelimien.
Android 4. 0 käyttää 'Roboto' fontilla, jota ei käytetty Honeycomb 3. 1.
Android 4. 0 käyttää 'avoin mikrofoni' käyttöliittymän avulla useita toimintoja avaamatta lukitusnäytön. Android 3. 1 ei osoita tätä ominaisuutta.