Ero Nintendo DSi ja DSi XLNintendo DSi vs DSi XL

Nintendo DSi on vain yksi versio Nintendon 'innovatiivinen DS handheld järjestelmä. Tarpeisiin ihmisiä, jotka löytää DSI liian pieni, Nintendo päätti vapauttaa Nintendo DSi XL. Tärkein ero näiden kahden välillä on kokoinen kuin DSI XL on suurempi kaikissa ulottuvuuksissa verrattuna DSI ja on raskaampi eli suurin piirtein 50%. Tämä antaa DSi XL tukevampi tunne ja tarjoaa runsaasti tilaa mukavasti järjestetään. Jopa kynällä on DSI on pidempi lähes 4 cm ja että on DSI.

Yksi etu DSI XL on suurempi LCD-näytöt. Sen sijaan, että 3. 25 tuuman näytöt DSI, DSI XL on 4. 2 tuuman näytöt asennettu. Suurempi näytöt hyödynnettävissä, joilla heikentynyt näkökyky. Mutta niille, jotka ovat täysin hieno kanssa DSI, DSI XL tarjoaa hieman. Se on edelleen sama resoluutio. Joten jokaisen pikselin DSI pikseli on yksinkertaisesti tehty isompi; mistä seuraa alhaisempi PPI (pikseliä tuumalla) laskea ja blockier kuvan.

Vaikka isompi näyttö pitäisi nopeuttaa akun tyhjentymistä, isompi akku pakataan DSI XL tarjoaa paremman akun. Under himmeäksi, DSI voi kestää missä tahansa välillä 9 tuntia 14 tuntia pelaamista. Saman asetuksia, DSI XL voi kestää 13 ja 17 tuntia yhdellä täyteen. Ääni on myös hieman parempi DSi XL. Hieman suurempi kaiuttimet DSi XL antaa pois suuremman äänen kuin pieni kaiuttimet DSI.Kaiken kaikkiaan, DSI XL on yksinkertaisesti suurempi variantti DSI. Se pelaa samoja pelejä ja voi tehdä aika paljon samoja asioita. Isompi näyttö, isompi akku, ja parempi puhujat yksinkertaisesti parantaa kokemus kustannuksella koon ja painon. Ja vain $ 20 enemmän, saat DSi XL. Mutta jos olet hienosti DSI, lisätty suurin ja hinta DSi XL pitäisi olla tarpeetonta.

Yhteenveto:

  1. DSi XL on suurempi ja painavampi kuin DSI
  2. DSi XL on pidempi kynällä kuin DSI
  3. DSi XL on suurempi näyttö kuin DSI
  4. DSi XL on pidempi akun kuin DSI
  5. DSi XL on hieman parempi ääni kuin DSI