Ero Nokia N8 ja HTC Desire HDNokia N8 vs. HTC Desire HD

On olemassa paljon yhtäläisyyksiä Nokia N8 ja HTC Desire HD; alkajaisiksi, ne ovat molemmat älypuhelimissa. Mutta on myös paljon eroja, jotka voidaan tai ei sovi mieluummin kullekin käyttäjälle. Kaikkein suurin ero näiden kahden välillä on niiden käyttöjärjestelmä. N8 käyttää Symbian että Nokia on käyttänyt puhelimilla ammoisista ajoista lähtien. Toisaalta, Desire HD käyttää paljon uudempi Android-käyttöjärjestelmä Googlelta. On monia eroja Android ja Symbian jotka syrjivät kahta puhelinta toisistaan ​​edelleen.

Koska näyttö on tullut tärkein käyttöliittymä sekä tulo ja lähtö molemmissa laitteissa, niiden erot ovat merkittäviä. Näyttö on N8 on pienempiä 3. 5 tuumaa verrattuna 4. 3 tuuman näyttö on Desire HD. Se on myös pienempi resoluutio, sopiva säilyttää tietty joukko pikseliä tuumalla. Tärkein hyvä kohta N8 's näyttö ei ole näytön kokoinen mutta lasi, joka istuu sen päälle. Gorilla lasia käytetään, koska se on kirjaimellisesti läpäisemätön naarmuja ja on erittäin korkea sietokyky voimakas vaikutus.

Prosessori N8 on paljon heikompi ARM-prosessori kuin 1Ghz Snapdragon asennettu Desire HD. Ero vallassa lieventää Symbian 's korkea hyötysuhde. Säilytys, N8 on paljon enemmän, koska se on 16 gigatavun muistilla sisäänrakennettu ja microSD-korttipaikka lisämuistia. Toisaalta, Desire HD pankit lisää muistikortin korttipaikkaan se on vain 1. 5 Gt muistia. Tämän pitäisi riittää pitämään ohjelmia, kuvia, ja joitakin tiedostoja, mutta sinun pitäisi ostaa muistikortille ennemmin tai myöhemmin.Suurin myyntivaltti Nokia on sen erittäin kehittynyt kamera. 8 megapikselin kamera on Desire HD on ehdottomasti ei pärjää 12 megapikselin kamera N8. Se auttaa myös, että N8 on Carl Zeiss-optiikalla ja automaattitarkennuksella kameran moduuli; jolloin digitaalikamera tason kuvia.

Yhteenveto:

N8 toimii Symbian kun Desire HD toimii Android

N8 on pienempi näyttö kuin Desire HD

N8-näyttö on pienempi resoluutio kuin Desire HD

N8 on varustettu gorilla lasi, kun Desire HD

N8 on heikompi prosessori kuin Desire HD

N8 on paljon enemmän sisäistä muistia kuin Desire HD