Ero UV ja Skylight suodattimetUV vs Skylight Suodattimet

Ammattikuvaajat täytyy pitää taitojaan erittäin hyvässä kunnossa, jotta saadaan paras kuvia myydä markkinoilla. Määrä kuvia tarvitaan nykyään internetissä tai muuten, on valtava, ja sinun täytyy olla tietoa voidakseen monistaa nämä valokuvat. Siksi on erittäin tärkeää saada oikea valo tuki, joka antaa sinulle parhaan resoluution ja tuloksia. Kuvat liittyvät ympäristöön ja maisemien täytyy olla UV-valon, tai kattoluukku suodatin varmista, että ne tulevat ulos kunnolla, muuten ne eivät saa antaa sinulle parhaat tulokset.

Tekniset tiedot:

? UV suodattimet yrittää korjata väriyhdistelmä tarvitaan Mustavalkoinen kuva suojaamalla kamera ylimääräisiä linssit. UV-suodattimet on vaaleankeltainen väri yhdistelmä. Se on erittäin vaikea nähdä ero, että he tekevät on kuvan, mutta tämä kaikki on osa ammatillisen tuloksen tarvitaan ammattilainen valokuvan.

? Skylight suodattimet yrittää korjata värin yhdistelmä landscapekuva joka on liikaa väriä kontrastia, ja että ei voi näyttää niin luonnolliselta ilman suodatinta. Värikorjaus kattoikkuna suodattimia voi heijastaa huonosti ihon sävyt, ja siksi niitä ei suositella ammattikuvaajien muotokuviin.

Tuloksia kuvat:

? UV-suodattimet aiheuttavat sinertävä väri kuvan suodattaessaan valon ulkopuolelta ympäristöstä.

? Skylight suodattimet antavat kuvan lämpimän ulkonäkö.

Erilaiset valokuvat:? UV-suodattimet antavat maisema tai muotokuva ampuu hyvä tausta. Valokuvia historiallisten rakennusten mustavalkoisena saada erittäin hyvän tuloksen UV-suodattimet.

? Skylight suodattimet antaa luonnollisen valokuva ulkonäkö väri, kuten punainen tai punertava sävy. Snow kilpailuja saada erittäin hyviä tuloksia näiden suotimien kanssa.

Vaikka molemmat näistä suodattimista voidaan luoda enemmän tai vähemmän sama ulkonäkö valokuvan, on monia sekoitetaan käsityksiä käytöstä nämä suodattimet. Jotkut ammattikuvaajat halua käyttää niitä enää, koska he kokevat, että heidän linssit ovat riittävän kykenee ohjaamaan valoa vaatimukset, ja ne voivat myös muokata kuvia käyttämällä uusin ohjelmisto tekniikkaa.

Yhteenveto:

1. UV Suodattimet ovat enimmäkseen suunniteltu suojaamaan kuvia lisää valoa.

2. Skylight suodattimet on suunniteltu korjaamaan väriyhdistelmä valokuvia.

3. UV-suotimia käytetään useammin mustavalkoisia valokuvia.