Ero Apple iPhone 4 ja Samsung Galaxy SApple iPhone 4 vs. Samsung Galaxy S

IPhone 4 ja Galaxy S Samsung ovat kaksi parasta puhelimista älypuhelinten markkinoilla. IPhone on käynyt läpi muutamia muutoksia ja on nyt parempi kuin koskaan. Galaxy S on suhteellisen uusi, mutta on saamassa paljon kiitosta asiantuntijoiden älypuhelimen maailmassa. Määrittävä ero kahden olisi käyttöjärjestelmän, että he käyttävät. IPhone 4 käyttää iOS, joka ei ole yllätys, kun taas Galaxy S menee uudemman Android OS Googlelta. Jokaisella on oma luettelo sovelluksista, jotka voidaan asentaa.

Laitteiston, näyttö on aina ensimmäisistä asioista huomaat. Näyttö Galaxy S on suurempi kuin iPhone puoli tuumaa. Suurempi näyttö on aina parempi, koska se voi näyttää enemmän mitä olet etsimässä, varsinkin kun web-selailun koska olet mitä todennäköisimmin zoomausta suurimman osan ajasta. Jotain, että monet ihmiset ovat etsineet iPhone on FM-radio, joka on läsnä Galaxy S. iPhone radio apps kytkeä puhelimen kautta verkon ja ladata tietoja Internetistä, joka voi lisätä jopa suurempi lasku .

IPhone 4 on enemmän sisäistä muistia kuin Galaxy S kuin iPhone on 16 / 32GB mallia, kun taas Galaxy S tulee 8 / 16GB mallit. Vaikka Galaxy S voisi olla epäedullisessa asemassa, mutta sen microSD-korttipaikka yli tasaa asioita kuin se voi ottaa muistikortteja jopa 32GB kapasiteettia yhteensä 48 Gt isompi malli. Voit myös ostaa vara muistikortit vieläkin enemmän muistia.Lopuksi iPhone 4 on yhteensopiva vain GSM-verkoissa, mikä jättää pois CDMA käyttäjille. Toisaalta, eri versioita Galaxy S olemassa, jotta saat yhden riippumatta jos verkko on GSM, CDMA, tai jopa uudempi WiMax.

Yhteenveto:
1. iPhone 4 kulkee iOS taas Galaxy S toimii Android
2. iPhone 4 näyttö on pienempi kuin Galaxy S
3. iPhone 4 ei ole FM-radio, kun Galaxy S tekee
4. iPhone 4 on enemmän sisäistä muistia kuin Galaxy S
5. iPhone 4 ei ole muistikorttipaikka kuin että Galaxy S