Ero Samsung hetki ja Samsung InterceptSamsung Moment vs Samsung Intercept

Epäily koskevat elinkelpoisuutta Google 's Android kilpailukykyisenä älypuhelin OS oli nopeasti pyyhkiä tulva älypuhelimet erilaisia ​​yrityksiä, jotka käyttävät Android. Siepata ja Moment kaksi tarjonnasta Samsungin Android OS kanssa Moment edeltäneillä siepata lähes vuosi. merkittävin ero näiden kahden välillä on käytössä AMOLED näytön hetkessä, vaan Intercept käyttää standardia TFT LCD, että suurin kannettavien laitteiden käyttöä. AMOLED näyttöjä toimivat eri tavalla kuin nestekidenäytöt, mutta se on tiettyjä etuja, joka sisältää vähemmän virrankulutusta, kirkkaamman näytön, ohennettu, ja nopeampi vasteaika.

Sen lisäksi, että yksi suuri ero, loput ovat melko pieniä. Leikkauspisteen on varustettu 1500mAh akku, joka on 60mAH suurempi kuin 1440mAH akku Moment; todennäköisesti kompensoimaan suurempi akun kulutus nestekidenäytön. Huolimatta siitä isompi kapasiteetin akku kuin hetki, Intercept vielä onnistuu leikkasi muutaman millimetrin kussakin ulottuvuus, tuloksena on laite, joka on hieman pienempi kuin hetki. Se on myös kevyempi kuin hetki noin 14%, kun Moment painaa 161 grammaa, kun taas Intercept painaa vain 139 grammaa.

Koska Moment on vanhempi kuin Intercept. On myös odotettavissa, että ohjelmisto se tulee on vanhempi. Hetki on esiasennettu Android 1. 5 (Cupcake), kun Intercept on esiasennettu Android 2. 1 (? Clair). Ei todellakaan ole tarvetta huoli, koska hetki on päivitettävissä kautta monin tavoin. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että laite on päivitetty uusimpaan versioon, että se voi käyttää niin on ollut merkittäviä parannuksia Android sitten version 1. 5.

Loput silmälasit molemmat puhelimet pysyvät samoina, kuten näytön koko, muistin, verkon taajuuksilla, liitettävyys, ja kamera päätöslauselmia. Vaikka Moment on vanhempi puhelin välillä, se on edelleen sen etuja verrattuna Intercept. On jopa käyttäjän valita paremman näytön tai pienempi ja kevyempi laite.

Yhteenveto:1. Moment käyttää AMOLED näyttö, kun Intercept käyttää LCD-näyttö

2. Intercept on hieman suurempi akun kapasiteetti kuin Moment

3. Intercept on pienempi ja kevyempi verrattuna Moment