Ero HTC Desire S ja HTC Desire HDHTC Desire S vs. HTC Desire HD

Halu HTC on älypuhelin, joka on käynyt läpi useita muutoksia muutamassa pari vuotta. Uusimmat versiot sisältävät Desire HD ja Desire S Kun tarkastellaan Desire S, voit helposti päätellä, että se on yksinkertaisesti riisuttu versio Desire HD. Ensinnäkin, Desire S on pienempi kuin Desire HD ja jopa paino on 20 prosenttia vähemmän.

Tietenkin, pienempi kehys rajoittaa suurinta kokoa näytössä, joka voi laittaa. Verrattuna 4. 3-tuumainen näyttö on Desire HD, Desire S urheilu suuremmat keskimääräistä 3. 7-tuumainen näyttö. Se auttaa myös, että halu s onnistuu säilyttämään muita näkökohtia Desire HD näytön, mukaan lukien 480800 resoluutio ja gorilla lasi suojella sitä.

Kun katsomme kameroiden kahden, meidän on vähennetty edelleen paikkansa. Sen sijaan, että 8 megapikselin Snapper että löytäisitte on Desire HD, Desire S vain tulee 5 megapikselin kamera. Se ei ehkä ole yhtä hyvä, kun se tulee still, mutta se on par kun se tulee videotallenne. Halu S osittain kompensoi sen alennettu kamera lisäämällä eteen päin kamera videopuheluita varten. Se 's kummoinen mutta silti paljon parempi kuin Desire HD, joka doesnt 't ole mitään.Sekä Desire S ja Desire HD rakennettiin minimaalinen määrä sisäistä muistia selvästi voittanut 't olla tarpeeksi. Halu HD on pieni etu, koska se aluksia 8GB muistikortti ruutuun. Se on hyvä niille, jotka eivät ole vara muistikortteja. kuitenkin niille, jotka jo omistavat useita muistikortteja, väheneminen kustannus on luultavasti enemmän toivottavaa.

Yhteenveto:

1. Desire S on riisuttu versio Desire HD.
2. Desire S on pienempi ja kevyempi kuin Desire HD.
3. Desire S on pienempi näyttö kuin Desire HD.
4. Desire S on pienempi resoluutio kamera kuin Desire HD.
5. Desire S on toissijainen kamera, kun Desire HD doesnt 't.