Ero Bluetooth ja langatonBluetooth vs. Wireless

Langaton on yläkäsite, joka kattaa kaikki viestintä, jotka työllistävät sähkömagneettisia aaltoja. Tämä sisältää radiot, satelliitit, GPS, ja paljon muita. Mutta kun useimmat ihmiset sanovat langaton, ne ovat usein viittaavat langattoman verkon tai paremmin tunnettu Wi-Fi. Wi-Fi ja Bluetooth on kullakin oma käyttötarkoituksia. Kun taas langattomat käytetään yhteyden tietokoneen verkkoon, Bluetooth käytetään yleensä yhteyden laitteet yhdessä helpottamiseksi tiedon siirtoa. Se voisi olla puhelin lähettää tiedoston toiseen tai kannettavan streaming musiikkia stereo Bluetooth-kuulokkeet.

On olennainen ero, kun se tulee nopeus ja alue. Koska Bluetooth on tarkoitettu viestintään kahden laitteen välillä vain, sen alue doesnt 't menevät yli muutaman metrin, paitsi luokan laitteita. Valikoima oli tarkoituksellisesti alennettu minimoimiseksi turvallisuusongelmia. Langattomissa, laajempi valikoima on parempi, koska se mahdollistaisi suurempi liikkuvuus niille, jotka on kytketty reitittimeen. nopeus on myös tärkeää langatonta verkkoa, koska se tarkoittaa nopeampaa siirtää tiedostoja ja enemmän käyttäjiä, jotka voidaan sijoittaa kerralla. Bluetooth ei oikeastaan ​​tarvitse niin paljon kaistanleveyttä, koska tietojen määrä on yleensä lähetetään on hyvin alhainen.

Yleisin käyttö Bluetooth nykyään on niin langatonta. Paljon laitteita käyttävät nyt Bluetooth vähentää määrä kaapeleita, jotka ovat yleensä tarvita. Kuulokkeet, hiiret, GPS-vastaanottimet, pelikonsoli ohjaimet, ja paljon muita laitteita Bluetooth vaihtoehtona ottaa sotkuisia kaapeleita. Jopa synkronointi välillä tietokoneen ja puhelimen voi tehdä Bluetoothin kautta. Tämän vuoksi, määrä laitteita, joissa on Bluetooth huomattavasti enemmän niitä, joilla on langaton lähiverkko. Lähes kaikki puhelimet ja kannettavat tietokoneet, jotka ovat langattomat ominaisuudet on myös Bluetooth niihin. Tämä laajalle levinnyt täytäntöönpano voidaan myös katsoa johtuvan erittäin edullisia Bluetooth-laitteiden. Toisin langaton lähiverkko, joka on usein tarkasteltu huippuluokan lisäksi puhelimiin, Bluetooth on usein käsitelty vakiona.Yhteenveto:

1. Wireless LAN käytetään yleensä PC-PC viestinnän aikana Bluetooth on yleisesti käytetty lisälaitteiden liittämiseksi
2. Langaton lähiverkko on tarkoitettu pidempiä matkoja, kun Bluetooth on tarkoitettu lyhyen matkan käyttöön
3. Langaton lähiverkko on paljon nopeammin kuin Bluetooth
4. Bluetooth on yleisempää kuin langattoman lähiverkon