Ero iPhone ja matkapuheliniPhone vs Cell Phone

Vakavasti, joka doesnt 't on matkapuhelin tai minkä tahansa tietoliikennelaitteen nykyään? Oli aika, jolloin matkapuhelimet ovat vain statussymboli ja vain ihmiset, joilla on riittävästi resursseja varaa ylellisyyteen matkaviestintä. Kuitenkin tänään, hinta ei ole iso ongelma enää. Toki on paljon kalliita matkapuhelimia markkinoilla, mutta monet voi ostaa halvalla.

Lause matkapuhelin on vain lyhyen terminologia matkapuhelimelle. Matkapuhelimet ovat matkapuhelimet, jotka käyttävät solun tekniikkaa. Ne ovat periaatteessa elektronisia laitteita, jotka mahdollistavat käyttäjät voivat kommunikoida liikkeellä matkapuhelinverkon kautta. Don 't sekoittaa matkapuhelimista langattomia puhelimia, koska ne ovat täysin erilaisia ​​keskenään. Langattomat puhelimet ovat rajoittaneet alue kautta yhden tukiaseman kun matkapuhelimet toimivat lukuisia tukiasemia kutsutaan soluasemien strategisesti hajallaan eri paikoissa tarjota laajan kattavuuden.

Matkapuhelimet kutsutaan myös matkapuhelimet ja se oli mennyt läpi paljon innovaatioita. Kehittyminen matkapuhelimia on ollut upea yksi ja olemme nyt neljäs sukupolvi (4G), joka kykenee monia asioita. Se on melkein kuin henkilökohtainen tietokone palmu kädet.

Aluksi ihmiset olivat pelkästään tyytyväisiä matkapuhelin 's raakaöljyn kyky lähettää ja vastaanottaa puheluita liikkuvat. Kuitenkin, koska kovassa kilpailussa teollisuusyritysten ja parannuksia Computing Technology, matkapuhelimet ovat parantuneet harppauksin. Kolmelle vuosikymmeniä, monet ihmiset olivat nähneet lähes uskomaton kehittyminen matkapuhelimia.

Nyt useimmat matkapuhelimet odotetaan olevan peruspiirteet SMS, bluetooth, MMS, kamera (video ja edelleen), tallennin, multimedia-soitin, ja paljon muuta. Silti se ei ollut koskaan lakannut parantaa ja vuonna 2001 3. sukupolven (3G) solujen tekniikkaa high-end ja hi-tech matkapuhelimia syntynyt. Tällaisia ​​puhelimia ovat merkitty älypuhelimet ja monet olisivat samaa mieltä siitä, että nykyinen kuningas älypuhelimet on iPhone.iPhone on asettanut standardin ja se on asetettu niin korkealle, että monet iPhonen haastajat epäonnistui yrityksessään. iPhone on kyky käyttää Internetiä yhdistää muiden ihmisten kanssa '' esim. selaamiseen, sähköpostit, ja pikaviestintä. Multimedia varastointi ja toisto on erinomainen ja lukemattomia sovelluksia valita. Voisimme mennä ja, ominaisuudet ovat näennäisesti ääretön.

iPhone on Apple Inc. tuotteen ja se on tällä hetkellä sen kolmas päivitys, iPhone 3GS.

Yhteenveto:

1. Kategorisesti, iPhone pidetään matkapuhelin mutta sopivasti älypuhelin.