Ero Apple iTouch 3G ja 4GApple iTouch 3G vs 4G

Apple on aivan ihastunut jatkavat menestyksekkäiden älypuhelimien vähitellen päivityksiä nykyisen mallin. Yksi näistä tuotteista on iPod Touch, joka tunnetaan paremmin nimellä iTouch-, joka on nyt sen neljäs sukupolvi. Joten, let 's miten uusimman version eroaa sen edeltäjä, iTouch 3G. Ensimmäinen paljon eroja voidaan nähdä näytöllä. Vaikka se on vielä 3. 5 tuuman näyttö, kuten iTouch 3G, päätöslauselmissa on korotettu 960640; kaksinkertaistamista sekä korkeus ja leveys. Vaikka tämä ei ole tarpeeksi hyvä katsella elokuvia HD, se on silti huomattavasti parempi kuin alhainen resoluutio iTouch 3G. iTouch 4G on myös parempi värintoisto kuin kukin pikseli edustaa 24 bittiä, verrattuna 18 bitin syvyys iTouch 3G näytön.

Täydentämiseksi yksityiskohtaisempi näytön iTouch 4G, se on myös parannettu piirisarja. Vaikka vanhemmat versiot iTouch, kuten iTouch 3G, käytetyt Samsung 's sirut, iTouch 4G oli ensimmäinen, joka käyttää A4 piirisarja suunnitellut Apple. Siinä esiintyi suoritin 800MHz, 200 MHz nopeampi kuin iTouch 3G, ja tehokkaampi näytönohjain. Jopa muistiin iTouch 4G on kaksinkertaistunut 256. Lisääntynyt prosessointitehoa tarvitaan käsittelyyn näyttö ja on erittäin hyödyllistä käynnissä uudemmissa sovelluksissa.

Kun iTouch 3G ja vanhemmat versiot, kamerat ovat olleet kipeästi poissa. Tämä on korjattu kanssa iTouch- 4G koska se on kaksi kameraa. Edessä päin kameroita on vain VGA, mutta se on melko normi. Vaikka takana päin kamera voi kuvata HD-videota, resoluution anturi on vain tarpeeksi siitä. Joten edelleen kuvia, iTouch 4G on erittäin puutteellista.Lopuksi iTouch 4G on suurempi akku. Mitoitettu 930mAh, se on 17% enemmän kapasiteettia kuin 789mAh akku iTouch 3G. Vielä vaikka joitakin uusia osia iTouch 4G kuluttaa enemmän virtaa, se tarjoaa 10 enemmän tuntia ääntä kuuntelun tai vielä tunnin videoiden katselua varten.

Yhteenveto:

1. iTouch 4G on suurempi resoluutio näyttö kuin iTouch 3G
2. iTouch 4G on tehokkaampi piirisarja kuin iTouch 3G
3. iTouch 4G on kaksi kameraa, kun iTouch 3G doesnt 't ole mitään