Ero Sony NEX-5 ja NEX-3 Sony NEX-5 vs Sony NEX-3

NEX-sarjan kameroiden Sony on kauan odotettu vastaus Micro Four Thirds mirrorless järjestelmiä tuodaan esille Panasonic ja Olympus. Voit laittaa nämä kamerat tietyllä kiinnike, ne putoavat jonnekin tyypillinen piste-ja ampua ja DSLR; jakaminen tiiviyttä ja yksinkertaisuus entisen kun ottolainaus kehittyneitä ominaisuuksia jälkimmäisestä. Suurin ero NEX-3 ja NEX-5 on markkinoiden segmentointi kuin kalliimpia NEX-5 tarjoaa kourallinen etuja täydentämään korkeamman arvon.

Ensimmäinen asia, jonka huomaisi välillä NEX-3 ja NEX-5 on runkorakenteen. NEX-5 runko on valmistettu magnesiumseoksesta; jolloin se hyvin vankka ja tukeva tuntuu. Vertailun vuoksi NEX-3 runko on valmistettu muovista polymeeriä. Se ei 't antaa sinulle saman tyylikkään vaikutelman kuin NEX-5, mutta silti tekee työnsä melko hyvin. Toinen erottava ominaisuus on ote vieressä linssi. Pitävyys NEX-5 on kapeampi ja voimakkaampia kuin kuin NEX-3. Se 'on vain mieltymyskysymys, mutta jotkut saattavat löytää NEX-5 on helpompi pitää kuin NEX-3.

Merkittävä ero näiden kahden kamerat on videon laatu, että he voivat ampua. NEX-5 pystyy ammunta AVCHD-muotoista videota, kun NEX-3 on vain pystyy MP4. AVCHD on kattavampi muoto koodaamiseen teräväpiirtovideota kun MP4 on pohjimmiltaan vain video / äänen pakkauksenhallintaa. NEX-5 pystyy ammunta suuremmilla 1080 (1080i ja 1080p) päätöslauselmat, kun NEX-3 voi vain ampua 720p. NEX-5 voi myös ampua 720p jos käyttäjä haluaa sitä.Lopuksi NEX-5 on pieni etu, kun se tulee valvontaa. Yksi vaihtoehto, että NEX-5 on, että NEX-3 doesnt 't on kaukosäädin. Kun kaukosäädin, voit kuvata kameran olematta lähellä sitä. Voit tarkastelemme isompi näyttö tai jopa olla kuva kun ampua kuva.

Yhteenveto:

1. NEX-3 on halvempi versio NEX-5.
2. NEX-5 on magnesiumseosrunko kun NEX-3 on muovinen polymeeri elin.
3. NEX-3 on laajempi ja tasaisempi pitoa kuin NEX-5.
4. NEX-5 pystyy ammunta AVCHD kun NEX-3 on vain pystyy ammunta MP4.