Ero Nokia N8 ja HTC WildfireNokia N8 vs. HTC Wildfire

Listing erot Nokia N8 ja HTC Wildfire on kuin vertaisi yö päivä. Yksi on high-end malli, kun taas toinen on budjetin älypuhelin. Voit aloittaa luettelon eroista, N8 käyttää Symbian ^ 3, kun Wildfire toimii Android; vaikka yksi isn 't välttämättä parempi kuin muut. Android hyötyy innokas yhteisö ja tuella ohjelmisto jättiläinen Google. Toisaalta, Symbian on jo vakiintunut alusta ja on varsin tunnettu luotettavuutta ja tehokkuutta.

Laitteisto, näyttö on aina ensimmäinen asia, että voit huomata. Näyttö on N8 on edistysloikkien pidemmälle kuin Wildfire. Se on isompi lähes kolmannes tuuman at 3. 5 tuumaa. Se on myös parempi kuin N8 käyttää AMOLED näyttö sijasta LCD-näyttö. LED-näytöt tuottavat omat valoa eikä luottaa taustavalon. Tämä johtaa paremman kontrastin ja värintoiston. N8 näyttö on myös varsin hyvin suojattu, koska se on varustettu gorilla lasi tyhjästä ja iskunkestävyys, kun Wildfire näyttö on suojaamaton.

N8 on myös huomattavasti parempi, kun se tulee kameran. Sen 12 megapikselin kenno on yli kaksinkertainen 5 megapikselin anturi Wildfire. N8 kestää paljon parempia kuvia kuin Wildfire, kaikki muut älypuhelimet, ja jopa jotkut digitaalikamerat. N8 's paremmuus ylittää myös video, koska N8 voi tallentaa HD-laatuista videota. Wildfire voi myös tallentaa videokuvaa mutta vain SD-laatu. N8 on myös toissijainen kamera sijaitsee edessä puhelimen. Tämä on ensisijaisesti tarkoitettu videopuheluita, mutta voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuten kuten turhamaisuus peili. Wildfire ei ole eteen päin kamera, joten se ei voi tehdä videopuheluita.N8 on 16 gigatavun sisäinen muisti ja muistikorttipaikka, joka on enemmän kuin riittävä kuin mitä useimmat ihmiset luultavasti tarvitsevat puhelimessa. Mutta Wildfire vain 512 entistä vähemmän käyttäjän saatavilla. Tehdä järkevää varastointia, osto tarvitaan muistikortti. Anodisoitu alumiini runko N8 myös lisää sen ulkomuoto ja rakenne, kun muovinen runko Wildfire, vaikka ei oikeastaan ​​kovin hatara, ei huuda eleganssia.

Yhteenveto:

Wildfire toimii Android kun N8 toimii Symbian ^ 3

N8 on isompi ja parempi näyttö kuin Wildfire

N8 kamera on parempi kuin Wildfire kamera

N8 voi tallentaa HD-laatuista videokuvaa, kun Wildfire voi

N8 on eteen päin kamera, kun Wildfire doesnt 't

N8 on enemmän muistia kuin Wildfire