Ero Apple iPhone 4 ja HTC Evo 3DApple iPhone 4 vs. HTC Evo 3D

IPhone 4 Apple on hieman yli vuoden vanha ja se on jo kohdannut ristitulessa uusien puhelinmallien kanssa ylivoimaiset ominaisuudet. Yksi näistä uusista puhelimista on HTC Evo 3D. On syytä toistaa, että tärkein ero näiden kahden puhelimia on käyttöjärjestelmä. IPhone 4 käyttää uusinta versiota iOS taas Evo 3D käyttää Android; erot, joka on enemmän kuin tarpeeksi täyttämään toiseen kirjoittaa ylös tai kaksi.

Sen lisäksi OS on myös merkittäviä eroja laitteisto. Tulee 3. 5 tuuman näyttö iPhone 4 on peittäneet 4. 3 tuuman näyttö ja Evo 3D. Suurempi näyttö varmasti on puolensa, etenkin surffata internetissä tai videoiden katselua.

Mitä suurempi näyttö on Evo 3D täydentää myös sen tärkein ominaisuus; dual kamerat, jotka pystyvät ammunta 3D valokuvia ja videoita. Molemmat kamerat ottaa kuvia hieman eri kulmissa, mikä luo stereoskooppisen näkymä kun yhdistyivät. Koska iPhone 4 on vain yksi kamera, se voi ottaa 3D-kuva. Kamera iPhone 4 on myös haitta, kun se tulee päätöslauselmaan otettaessa videoita. Vaikka molemmilla on sama anturi resoluutio, Evo 3D pystyy ottamaan 1080p videoita samalla, kun iPhone 4 voi hallita vain 720p.

Ero videoresoluutio on suurelta osin johtuvan jalostajille puhelinta käsittely suurempi kuva on enemmän aikaa vievää. Ja kun täytyy käsitellä 24 kuvaa sekunnissa, kuormitus voi todella lisätä ylös. Evo 3D onnistuu tekemään 1080p koska sillä on kaksi prosessoriydintä työskentelee samaan aikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ydin tarvitsee käsitellä ainoastaan ​​puolet kuvien ja on edelleen mahdollisuus palvelemaan palveluja, jotka ovat käynnissä taustalla.Lopuksi Apple 'kieltäytyminen laittaa muistin laajennuspaikka jatkuu iPhone 4. Joten käyttäjät ovat edelleen vähäisiä kanssa 16 / 32GB sisäinen muisti, että ne puhelimesi mukana tuli. Evo 3D on microSD-korttipaikka, antaa käyttäjille enemmän joustavuutta.

Yhteenveto:

1. IPhone 4 käyttää iOS taas Evo 3D käyttää Android
2. Evo 3D on paljon suurempi näyttö kuin iPhone 4
3. Evo 3D on kaksi kameraa, kun iPhone 4 doesnt 't
4. Evo 3D voi kuvata 1080p kun taas iPhone 4 ei voi
5. Evo 3D on kahden ytimen prosessorit, kun taas iPhone 4 doesnt 't